I FORM tester sportsbh'er

Det er helt essentielt, at din barm bliver støttet optimalt, når du træner. Derfor har I FORM testet sportsbh'er i tre forskellige kategorier, så du kan finde den perfekte model.

Jo bedre din barm sidder, jo mere gas kan du give den, når du træner hårdt. Det gælder derfor om at finde en sportsbh til lige præcis din størrelse og aktivitetsniveau. Vi har testet sportsbh'er i to forskellige kategorier: A-D-skål samt store barme over D-skål.

Ny sports-bh? Sådan vælger du den rette

Vil du vide mere om sportsbh'erne?


Download testen og se:

  • Produktbeskrivelse
  • Pris
  • Testernes kommentarer
  • Testvindere
  • Karakterer

Nike Pro Indy Bra
Nike Pro Indy Bra

Den er en smule bøvlet at få på, men når det er gjort, så sidder den til gengæld rigtig godt og giver pæne bryster, der ikke flader ud. Under en svedig spinningtime er den ikke helt svedabsorberende nok, men til anden lavintens træning er den fin. Karakter: 4 ud af 6 stjerner. Modellen fås i XS til XL og er egnet til lavintens træning.

Shock Absorber Active Multisport Support
Shock Absorber Active Multisport Support

Både pasform og komfort er i top! Stropperne gnaver ikke, og under barmen er der en god elastik, der sikrer, at barmen bliver hvor den skal. Den giver en fantastisk støtte til en stor barm - også ved løb og hop. Jeg har aldrig oplevet min barm holdt så godt på plads før. Karakter: 6 ud af 6 stjerner. Modellen fås i B til L-skål og er egnet til høj- og lavintens træning.

Puma WT Clash Crop
Puma WT Clash Crop

Wow! Her er en lækker sportsbh, som sidder godt og sikrer god åndbarhed under selv den mest sveddryppende træning. Pasformen er rigtig god. Det er nemt at justere længden på stropperne og stramme til, så den passer perfekt. Karakter: 5,5 ud af 6 stjerner. Modellen fås i A-D skål og er egnet til lavintens træning.

Kari Traa Brystfager Bra
Kari Traa Brystfager Bra

Bh'en har blødt, tyndt og lækkert stof og har flere justeringsmuligheder. Den er lidt svær at få på, da elastikken om maven er meget stiv og ikke særlig elastisk. Man skal ikke have mellemstore bryster til denne bh, for så er der ikke støtte nok. Karakter: 4 ud af 6 stjerner. Modellen fås fra XS til L og er egnet til højintens træning.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: