Kvinde træner derhjemme
Kvalitetssæt til spotpris© Bonnier Publications

Kvalitetssæt holder din motivation i top

Vintersættet er designet til at imødekomme de behov du har som aktiv kvinde. Og fordi det bløde sæt holder dig varm, bliver det altså meget nemmere for dig at komme afsted og få rørt dig!

9. december 2019 af I FORM-redaktionen

Vinteren er i den grad over os, og kulden kan desværre få mange af os til at udskyde gåturen eller afholde os fra at snøre løbeskoene.

Og det er rigtig ærgerligt!

Ikke nok med at du risikerer at miste den gode form, du måske har kæmpet for at opnå. Du bliver også mindre glad og frisk, når du ikke får rørt dig.

Og der er bestemt ingen grund til at blive indendøre på grund af kulden, for vi har nemlig et tilbud på et Craft-sæt i supergod kvalitet.

Se nærmere på sættet

Vintersættet er designet til at imødekomme de behov du har som aktiv kvinde, fordi det bløde sæt holder dig varm, og så bliver det altså meget nemmere for dig at komme afsted og få rørt dig!

Men Craft fungerer fungerer også perfekt som et sæt under dit almindelige tøj på vej på arbejde eller på gåturen i den kolde tid.

Med CRAFT bodywear får du:

  • Et baselayer-sæt i topkvalitet
  • Blødt materiale, der både varmer og lader huden ånde
  • Velsiddende pasform og optimal bevægelsesfrihed
  • Et flot design i lyseblå-melange
  • Fås i størrelse S, M, L & XL


Lige nu får du desuden 4 numre af I FORM sammen med et sæt Craft bodywear for kun 149,- plus porto. Du sparer derved 796,-.

Craft bodywear har fremragende åndbarhed, så du bliver holdt varm og tør på samme tid. Sættes giver desuden en imponerende behagelig kropstemperatur uden sved. Af samme grund så plejer et sæt i en kvalitet som dette at koste væsentligt mere.

Sammen med sættet får du 4 numre af I FORM. For vi vil gerne hjælpe dig med at få sat skub i træningen og den sunde livsstil på en overskuelig måde. Og det er faktisk vores spidskompetence.

I magasinet byder vi på massevis af motivation, træningsprogrammer og smarte genveje, der kan gøre din vej til en sundere livsstil lidt lettere.


CRAFT bodywear er perfekt til de fleste situationer. Kvaliteten og åndbarheden i tøjet gør, at det både kan benyttes som det inderste lag på gå- eller løbeture, som skiundertøj eller som et behageligt sæt til hjemmetræningen.

Få fat i dit sæt nu sammen med 4 numre af I FORM for kun 149,- plus porto. Du sparer derved 796,- på det lækre sæt og fire numre af I FORM fyldt med motivation, guides og sunde opskrifter. 

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilket sundt råd har du sværest ved at følge?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: