Power sportsur garmin motion

Optimer din træning med sportsure og aktivitetstrackere

Find ud af hvilke aktivitetstrackere og sportsure, der passer til lige netop din træning, og deltag i konkurrencen om en aktivitetstracker fra Garmin

18. januar 2017 af kommerciel redaktion for Power

Har du overvejet om et sportsur eller aktivitetstrackere er noget for dig og din træning? I så fald kan det være svært at finde ud af, hvilket der passer lige præcis til ens personlige behov. 

Derfor har vi været forbi POWER, hvor vi har fundet tre forskellige slags aktivitetstrackere og sportsure, som hver især byder på forskellige features, der kan optimere din træning på forskellige måder. 

Har du allerede set dig lun på det smarte træningstilbehør, så kan du lige nu vinde et Garmin Vivosmart HR+ hos POWER. Deltag i konkurrencen her.


Til hverdagen

Vil du egentlig bare gerne have et overblik over dine hverdagsaktiviteter, vil en simpel aktivitetstracker kunne gøre det for dig. Garmin Vivofit tæller dine skridt, måler din kalorieforbrænding og registrerer din søvn. På den måde lærer armbåndet dig at kende, og udregner personlige målsætninger, så du altid sørger for at holde dig aktiv.

Garmin Vivofit hos POWER, ca. 299 kr.* 


Til den aktive

Hvis du gerne vil have overblik over din motion og din sundhed, kan et sportsur hjælpe dig. Garmin Vivosmart HR+ måler din puls og intensitetsminutter, når du dyrker motion, og registrerer selv om du løber, går, svømmer eller cykler. Så vil du altid kunne holde øje med dine præstationer og skræddersy din træning, så den passer lige præcis til dig og dine behov.

Garmin Vivosmart HR+ hos POWER ca. 1.397 kr.*

Til sportsentusiasten

Er du sportsentusiast og opsat på at holde din træning ajour og forbedre dine præstationer? Garmin Vivoactive W/HRM er et kombineret smartwatch og aktivitetstracker, som blandt andet måler din puls og har indbyggede sportsapps til flere forskellige sportsgrene. Det betyder et totalt overblik, så du kan tilpasse din træning efter de tal, du gerne vil forbedre.

Garmin Vivoactive W/HRM hos POWER, ca. 1.345 kr.*

*Priserne er vejledende, da de justeres dagligt.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler