Ny energi til hver tur

Et GPS-ur er altid klar til at give dig feedback på din indsats og kan lokke dig til at træne længere og hurtigere, samtidig med at det gør din træning sjov og motiverende.

26. marts 2013 af I FORM-redaktionen

Selvfølgelig snupper du lige 700 meter ekstra, hvis uret viser, at den lille indsats kan bringe turen op på præcis 10 kilometer i alt.

Og naturligvis sætter du tempoet en smule i vejret, hvis tallene i displayet afslører, at du kan komme hurtigere rundt om søen end nogensinde før ved at give den bare lidt mere gas.

Jo, et GPS-ur kan virkelig gøre underværker for din træning. Det kan betyde rigtig meget for din motivation og din lyst til at give den en ekstra skalle, hvis du via uret hele tiden kan følge med i dine resultater og din udvikling. Når du med et hurtigt blik på uret kan se, hvor langt og hvor hurtigt du løber, opdager du hele tiden, når du har forbedret dig og har grund til at fejre en ny succes.

Er du typen, der løber efter et program, hvor du skal variere tempoet i forskellige ture, gør uret det også let for dig at tjekke, at du rammer de rigtige tempi.

h2Motiverende tricks/h2
Samtidig indeholder mange GPS-ure funktioner, der kan gøre det sjovere at træne. I de este ure får du fx en såkaldt virtuel partner, som du kan løbe om kap med.

Det kan være ganske motiverende, hvis du har et lille konkurrencegen.

I visse ure findes fx også en “find hjem”-funktion, så uret kan guide dig, hvis du farer vild i skoven eller i en fremmed storby. Det gør det lettere at slappe af, når man løber længere ture nye steder.

h2Find det rette ur/h2
Skal du have optimal glæde af dit GPS-ur, skal du naturligvis vælge det rette. Du har ingen glæde af et avanceret multisportsur med 100-vis af knapper, hvis du kun skal bruge uret til at løbe med.

Omvendt skal du selvfølgelig have et ur, der kan give dig de informationer, du har brug for. I a href="https://iform.dk/traeningsudstyr/loebeur/i-form-tester-gps-ure" target="_blank" vores GPStest/a kan du se, hvordan du finder det bedste ur til netop dit behov.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: