Universalskoen, der får dig til at løbe rigtigt

Længere, hurtigere, mere effektivt... Den revolutionerende løbesko Mythos Blushield Hip fra Diadora vil løfte dine præstationer til et helt nyt niveau!

28. september 2017 af Benjamin Creative for Diadora

Du er sikkert vant til at skulle teste mange modeller – og måske endda også at gå lidt på kompromis, når du er på jagt efter et par løbesko, som matcher dine fødder og din løbestil. Diadora Blushield ændrer på alt det. Løbeskoen er nemlig designet til at tilpasse sig dig – og ikke omvendt, så du får et 100 % afbalanceret løb. Læs videre her, og dyk ned i de vilde (nørdede) fordele, der gør det hele muligt.

Løb som en professionel

Absolut balance. Det en forudsætning for et optimalt løb uden dumme skader. Derfor er Diadora Blushield ergonomisk designet, hvilket betyder, at den tilpasser sig din unikke fodform. Det eneste, som du behøver at tænke på er således at finde den rigtige størrelse. 

Årets bedste vinternyhed til alle typer af løbere, der får dig til at løbe bedre uden at bruge mere energi. Diadora Blushield fås denne vinter i en edgy sort med en cool regnbueskinnende effekt. 1.300 kr. Nærmeste forhandler oplyses på tlf. + 45 70 126 126. 

Stimulerende teknologi

Løbeskoens bund (Morpho Base), absorberer og fordeler alle stød optimalt, mens et indlæg med aktiverende kegler (Nucleus i SBS Compound gummi), lader dig slippe for ‘dovne fødder’ på selv de længste distancer. Samlet vil det unikke design reducere din asymmetri, uanset om du har tendens til mild, moderat, neutral pronation eller supination.

Velvære – skridt for skridt

Letvægterskoen er lavet i en helt speciel slidstærk gummiblanding (Blown Flexsoft i front plus Duratech 5000 i hælzonen), der giver en bedre fremdrift og landing. Overdelen af tolags-mesh (3M air med en antibakteriel behandling) og en udtagelig, åndbar og hurtigttørrende indersål (Ortholite) sikrer, at fødderne aldrig overopheder.

Vind Diadora Blushield løbesko til dig selv og en træningsmakker. Læs mere om konkurrencen her!

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilket sundt råd har du sværest ved at følge?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: