Til den neutrale løber

Klik dig igennem galleriet for at se hvad I FORMs testpanel synes om skoene til dig med neutral løbestil.

25. marts 2015 af I FORM-redaktionen

Den neutrale løbestil

Med en neutral løbestil har du ikke har så meget behov for støtte og stabilitet. Neutrale løbere lander ofte på hælens yderside og afvikler skridtet ind over foden. Løbeskoen skal derfor have en tætsiddende hælkappe, der holder på foden.

Vil du vide mere om skoene?

Download I FORMs guide og få:

  • Hele produktbeskrivelsen
  • Pris
  • Testpanelets vurdering af skoene
  • Se alle testvinderne


Brooks Ghost 7
Brooks Ghost 7

"Skoen er neutral og man løber bedst i den, hvis man lander på hele foden (hæl til tå). Jeg skulle lige vænne mig til at lande på hele foden frem for at lande på midt-forfoden, som jeg plejer. Selvom skoen er let, er den meget stabil men også en smule stiv. Sålen er forholdsvis stiv – der er ikke meget fleksibilitet."

Skechers Go RUN Ride 4
Skechers Go RUN Ride 4

"Sålen på skoen er meget stødabsorberende og giver mig en følelse af at blive fjedret af sted. "

NB 1080v5
NB 1080v5

"Skoen har en fantastisk balance mellem blød komfort og lethed. Pasformen er eminent. Skoen er bred, således at der er god plads til fødderne, uden at skoen sidder for løst. De ekstra lange snørebånd giver mulighed for at stramme skoen godt ind."

Adidas Supernova Glide Boost 7
Adidas Supernova Glide Boost 7

"Overdelen på skoen fra fodens vrist og frem til tæerne består af et meget blødt og lækkert materiale, der er elastisk, uden syninger og giver masser af luft omkring tæerne. Der er godt greb i sålen, og jeg føler mig ret sikker på ikke at glide på våde brosten eller løst underlag, når jeg løber."

Karhu Fluid4
Karhu Fluid4

"Komforten er høj, når man løber i skoen. Jeg lander dejlig blødt i sålen og skoen sidder godt til rundt om hælen, så jeg føler, jeg har kontrol over mine skridt."

Nike Air Zoom Vomero 9
Nike Air Zoom Vomero 9

"Pasformen er fortrinlig. Der er god plads i forfoden, men foden sidder godt fast i skoen og hælkappen slutter fint omkring foden. Pløsen er blød og materialet omkring stedet, hvor mange kvinder har knyster, er super fleksibelt."

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: