I FORM har testet hele 28 løbesko. Få hele testen i I FORM nr. 7 - men læs allerede nu om et par af testløbernes favoritter.

Forårets bedste løbesko

Tjek her, hvilke nye løbesko I FORMs testpanel er faldet pladask for i år, og få inspiration til, hvad du selv skal se efter i butikkerne.

19. april 2011

Bemærk: Dit abonnementsnr. + postnr. skal være registreret under din profil, før du kan downloade rappporten. Klik på linket herover og bliv guidet igennem.


(Du skal være abonnent, for at downloade rapporten, men det kan du hurtigt blive.)

Pernille Fredelund Hansen


39 år, passioneret løber.


Blandt de bedste resultater hidtil er en maraton på 3.11 og en 5 km på 19.19.


Derfor løber jeg

Løb er som en gave, jeg har fået forærende. Jeg kan ikke lade være. Jeg løber for at holde mig i form, men løb giver mig også velvære og mentalt overskud.
Da jeg løber i løbeklub, giver løb mig også et socialt fællesskab.

Så meget løber jeg

Pt løber jeg 50-60 km om ugen, men i perioder er det nærmere 70-80 km. Jeg veksler meget mellem fartleg, tempoture, intervaller og hyggeture.

Mine løbesko

Jeg skrifter normalt mellem flere par sko. Lige nu forsøger jeg at løbe en del i Newtons forfodssko for at træne mig op til at få en mere effektiv løbestil på forfoden.

Det er ikke ligegyldigt, hvilke løbesko du løber i. Derfor har vi her samlet alt det, du skal vide, inden du køber løbesko.

Pernilles yndlingssko i I FORMS test

Jeg har testet løbesko til moderat/kraftig pronation, og jeg er faldet mest for Nike Zoom Structure 14. Den føles let, blød og fjedrende, men er samtidig dejligt stabil og holder fint fast på foden.

Therese Gunni


45 år, dyrker triatlon og træner i øjeblikket til sit første maraton.


Bedste løbe resultat hidtil er 10 km på 45.53 og 5 km på 22.57.


Derfor løber jeg

Løb er en super nem måde at holde sig i form på. Man skal blot snøre skoene og løbe en tur i skoven. Jeg får renset tankerne og bliver fyldt op med ny energi.

Så meget løber jeg

Pt løber jeg omkring mellem 40-50 km om ugen, én tempo tur, én tur med intervaller, én lang tur og en restitutionstur med hunden. Løbeturene skal passes ind i min triatlonprogram, hvor jeg også har svømmepas og spinning.

Mine løbesko

Jeg skifter mellem to par sko, et par til de korte ture og et par til de lange ture. Jeg har hidtil løbet en del i New Balance.

Thereses yndlingssko i I FORMS test

Jeg har testet løbesko til moderat/kraftig pronation. Min favorit var Brooks Adrenaline, som jeg ikke har prøvet før.

De er perfekte i pasform, meget lette og behagelige at løbe i, og stabiliteten passer lige til mit behov.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: