© Diadora

3 krav, du skal stille til dine løbesko

Det er vigtigt, at du lytter til dig selv, når du skal vælge nye løbesko. Og hvis du vælger det rigtige mærke, behøver du ikke at bekymre dig om så meget andet – så er der allerede tænkt på den nødvendige teknologi – men se tjeklisten her.

14. maj 2018 af Benjamin Creative for Diadora

Løbesko er nr. 1 på listen over udstyr, hvis du er løber. De forkerte løbesko kan øge risikoen for skader og måske endda betyde, at du helt dropper sporten. Jagten på det perfekte par kan dog virke uoverskuelig (og er der ikke noget med, at du skal op på et løbebånd og have test?). Sådan behøver det dog ikke at være! Her er de ting, du i virkeligheden kan nøjes med at tage stilling til.

1: Komfort

Når du står i skobutikken, er det let at blive forført af en smart sælger, der vil pushe en bestemt – og dyr – sko, men i sidste ende er det kun dig selv, der kan mærke, om skoen trykker på din lilletå. Undersøgelser viser faktisk, at det er noget af det bedste du kan gøre for at undgå skader. Med en Diadora Blushield-løbesko slipper du dog for denne udfordring, da den tilpasser sig din unikke fodform. 

2: Funktionalitet

Din løbesko skal kunne yde optimal støtte, så du har de bedste forudsætninger for et effektivt løb uden skader. En nem løsning på denne udfordring er den revolutionerende Blushield-teknologi fra Diaora, som betyder at skoen tilpasser sig din unikke fodform og løbestil i stedet for omvendt. Så behøver du ikke at bekymre dig over pronation, neutralt løb eller supination, kroppens asymmetri og rutens udfordringer.

Blushield Fly fra det italienske brand Diadora, 999 kr. 

3: Look

Efter en lang arbejdsdag, har du måske mest af alt lyst til at smide dig på sofaen, men det gør det lidt nemmere at komme ud ad døren, hvis du kan stikke fødderne i et par lækre sko med et fedt design som Blushield Fly fra Diadora. Nyd hver en kilometer i modellen med regnbuefarvede snørebånd og reflekser, som har cool regnbueskær.

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte laver du mad fra bunden?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: