I FORM tester sportssolbriller

Et par gode sportssolbriller kan være en rigtig god investering, da de beskytter dine øjne mod både sol, støv og vind året rundt. I FORMs panel har testet 8 forskellige modeller, så du kan finde dit nye favoritpar.

9. juli 2015 af I FORM-redaktionen

Vil du vide mere om sportssolbrillerne?


Download testen og få:

  • Priser
  • Produktbeskrivelse
  • Testernes kommentarer
  • Testvinder

Denne brille passer perfekt til små, smalle ansigter. Det er et plus, at næseryggen og stængerne kan justeres, så brillen tilpasses. Det er også skønt at kunne skifte linser efter vejrforhold, selvom det kræver lidt fiflen rundt for at skifte dem. Karakter: 5,5 ud af 6 stjerner.

Jeg mærker næsten ikke, at jeg har dem på, og dug forsvinder hurtigt igen. Uanset om jeg brugte brillen til trailløb, cykelture eller på asfalt, sad den perfekt fra start til slut. Næseklemmen er fleksibel og er nem at indstille, så den passer ansigtsformen. Karakter: 5 ud af 6 stjerner.

Jeg har løbet med brillerne i både solskin og regn, og de er rigtig gode til begge dele. De skærmer for solen og under regn dugger de ikke. Det er muligt at justere næseklemmen på to niveauer, et bredt og et smalt. Man kan også justere vinklen på stængerne, så de tilpasses perfekt til ansigtet. Karakter: 5,5 ud af 6 stjerner.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: