Elastikpakke med kort trænings-elastik, exerciseband, exertube og yogamåtte
STRAM OP

Træn hele kroppen med I FORMs store elastikpakke

© Jakob Helbig

Få en tonet krop med elastikker

Med I FORMs store elastikpakke kan du træne hele kroppen lige så effektivt derhjemme som i fitnesscenteret! Elastikkerne er helt geniale til at stramme kroppen op – både hvis du er nybegynder, eller hvis du er vant til at bruge vægte.

30. april 2020 af Marie Wium

Træning med elastik er styrketræning uden maskiner og tunge vægte. Men tag ikke fejl – dine muskler bliver tonede, og din forbrænding ryger i vejret. 

De mange små og konstante ryk, du laver ved hjælp af elastikkerne, får det nemlig til at syre godt i musklerne. 

Det er altså med god grund, at træningselastikker er så eftertragtede i disse tider! 

Og nu kan du få dem til en STÆRK PRIS med I FORMs store elastikpakke. 

Få stor elastikpakke med vild rabat – du sparer 83 %


Elastikker, træningsprogram og I FORM.

Få vores komplette elastikpakke her, og træn hele kroppen derhjemme. 

LIGE NU får du en komplet elastikpakke med 3 forskellige elastikker + yogamåtte fra Active Fit sammen med et digitalt træningsprogram “Stram op med elastik” og 3 numre af I FORM til DRØMME-PRIS! Elastikpakken kan blive din for KUN 99 kr. + porto

Vil du være stærkere og slankere? Så er det en genial investering. Pakken indeholder: 

  • 3 numre af magasinet I FORM – der altid er fyldt med masser af motivation til at leve endnu sundere og få endnu mere motion ind i hverdagen.

 

Hvad indeholder elastikpakken?

Kort træningselastik

Elastikken er god til intens træning, hvor du laver små ryk eller vip, så det syrer til i musklerne. Særligt velegnet til øvelser for baller og lår, fordi du kan spænde den rundt om benene.

Træning med kort træningselastik og yogamåtte
© Jakob Helbig

En kort træningselastik er god til syretræning. Få elastikken her! 

 

Exerciseband

Du får en god allround-elastik, hvor du kan ændre hårdhed og længde ved at lægge den dobbelt, binde knude eller vikle den om hænderne. 

Er bl.a. meget velegnet til træning af ryg og core, fordi den er let at trække i.

Kvinde laver øvelser med exerciseband
© Jakob Helbig

Et exerciseband er velegnet til styrketræning, men også til genoptræning efter skader. Få elastikken her!

 

Exertube

Håndtagene giver et solidt greb om elastikken, så du kan trække til uden fare for, at elastikken smutter ud af hænderne. 

Den er virkelig god til overkropstræning af arme og skuldre, som ellers kan være svære at få fat i uden vægte. Hav fx exertuben rundt om fødderne, mens du trækker med armene.

Kvinde træner med exertube
© Jakob Helbig

En exertube og dets håndtag åbner op for et væld af effektive styrkeøvelser. Få elastikken her!

 

Yogamåtte

En måtte er uundværlig, hvis du vil træne eller dyrke yoga derhjemme. Det er nemlig vigtigt med et blødt og skridsikkert underlag, som bl.a. kan bruges under coretræning, udstrækning og yogastillinger. 

Bliv stærk med programmet “Stram op med elastik”

Du får også et guidet trænings-program med 8 effektive elastikøvelser til hele kroppen, som du kan lave hvor og når som helst. 

Øvelserne er særligt udvalgt af vores personlige træner, der viser og forklarer, hvordan du skal lave dem.

Hele programmet kan gennemføres på cirka 20 minutter i alt, og træner du programmet tre-fire gange om ugen, kommer du i med garanti i god elastik-form. Træningsmængden kan altid forøges, hvis det bliver for let. 

Få motivation med 3 numre af magasinet I FORM

I FORM er Danmarks bedste sundhedsmagasin, og det er vores vigtigste opgave at gøre det nemt og overskueligt at leve sundt. 

I hvert nummer får du boostet din motivation med effektive øvelser, lækre opskrifter og masser af ekspertråd til at passe godt på din krop, bevæge dig mere og løfte din livsglæde.

I dette tilbud får du 3 numre af I FORM – leveret kvit og frit til din postkasse. Herefter kan du når som helst opsige dit abonnement.

Hvorfor skal jeg træne med elastikker?

Det er styrketræning, der virker 

Jo ældre vi bliver, jo vigtigere er det, at vi passer godt på kroppens muskler ved at styrke dem. Styrketræning er også en effektiv vej til vægttab. Det forandrer kroppens udseende, når musklerne vokser, og så sætter det fut i forbrændingen – både mens du træner og bagefter. Din hvileforbrænding er nemlig også højere, jo flere muskler du har.

Hvis du ikke er vild med maskiner eller tunge vægte, er elastikker geniale til styrketræning! 

Elastikkerne er lette at bruge, virkelig effektive og skånsomme mod kroppen. Og så kan du træne derhjemme – eller hvor du ellers har lyst til – så det bliver lettere at presse træningen ind i hverdagen, når du har tid.

Du kan selv styre din træningsintensitet

Hvor intens din træning skal være, er helt op til dig. En af fordelene ved træningselastikker er nemlig, at du nemt kan tilpasse dem dit eget niveau og gøre øvelserne hårdere eller lettere. 

Har du fx en elastik rundt om lårene, kan du få en mere intens træning for ben og baller ved at stille dig bredere med fødderne og stramme elastikken. 

Laver du øvelser for armene, kan du tage smallere fat i elastikken, så den bliver kortere og strammere, når du trækker i den

Elastiktræning
© Jakob Helbig

Justér din elastiktræning. Hav fx længere afstand mellem dine ben, hvis du ønsker en mere intens træning. 

Elastikker er skånsom træning mod skader

Som udgangspunkt kan alle træne med elastikker, fordi de er lette at bruge, og fordi øvelserne kan laves, uanset hvilken kropstype du har.

Elastiktræning er en skånsom form for styrketræning for dig, der døjer med en skade. Du belaster nemlig ikke dine sener og led i lige så høj grad, som når du træner med tunge vægtstænger og håndvægte.

Elastikker er fx rigtigt gode, hvis du har en skulderskade og skal passe på ikke at løfte for tungt. 

Har du dårlige knæ, kan du stadig få træning for dine ben, hvis du bare sørger for at placere elastikken over knæet et sted på lårene. På den måde belaster du ikke sener i knæet.

Er det noget, du kunne bruge? Tjek tilbuddet her:

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: