10 musthaves til sportstasken

Vi har samlet de mest essentielle ting til turen i fitnesscentret. Din oplevelse bliver nemlig langt bedre, hvis du er godt forberedt med en velpakket sportstaske.

14. november 2016 af Benjamin Creative for lights by TENA

Hvor mange gange har man ikke stået på crosstraineren og tænkt:"Hvorfor tog jeg dog ikke de energibarer med?!" Eller brugt centrets papirhåndklæder til sveden, fordi man har glemt sit eget? Det har vi i hvert fald. Derfor har vi også samlet en liste over 10 ting, som altid er et hit at have som en standard i sportstasken. Så er du godt forberedt på det mindste og får derfor en endnu bedre træningsoplevelse. 

1. En god vandflaske

En vandflaske til træningen er selvsagt et musthave. Det er vigtigt med et godt vandindtag under træningen, så du ikke dehydrerer. Find en lækker én, der passer lige netop til dig, som du altid har med i tasken (vandet tanker du bare i fitnesscentret). 

2. Specialdesignede trusseindlæg

Du ved aldrig, hvornår du kan få brug for dem. Husk derfor altid et ekstraordinært og alligevel diskret trusseindlæg som lights by TENA i sportstasken, fordi det lynhurtigt indkapsler fugt og lugt, så du kan føle dig tør og frisk og nyde din træning uden at bekymre dig om uventede dråber. 

3. En lækker shampoo 

Har du også stået i omklædningsrummet efter en hård træning og opdaget, at din shampoo stadig står hjemme i din brusekabine? Hav altid en shampoo, der matcher din hårtype i tasken, så du undgår du at skulle bruge omklædningsrummets badesæbe som en dårlig erstatning.

4. En hængelås uden nøgle

I de fleste fitnesscentre skal du bruge en hængelås til at låse dine ting inde. Køb en hængelås uden nøgle, så du slipper for at skulle gemme den lille nøgle i lommen eller strømpekanten, når du træner.

5. En hårbørste 

Køb en ekstra hårbørste, som du altid har liggende i din træningstaske, så undgår du at skulle rede manken med fingrene, fordi du (igen) kom til at glemme børsten i al din travlhed ud af døren. Gå efter en i rejsestørrelse, så du sparer plads!

6. Et lille håndklæde

Brug håndklædet på maskinerne i træningscentret, så du ikke sveder på maskinerne eller får andres sved på dig. Et lille håndklæde er også rart til holdtimer som spinning, så du kan tørre ansigtet med det i stedet for at kæmpe med træningscentrets papir.

7. Energi til efter træning

Efter en hård omgang træning kan sulten let komme snigende og energiniveauet falde. Det er derfor en god idé altid at have en energibar liggende i tasken, så du hurtigt kan få tanket depoterne op, hvis du er ved at gå sukkerkold.

8. Multicreme 

Efter både træning og et varmt bad har huden hårdt brug for en fugtgivende creme. Køb en nærende creme eller lotion, der kan bruges til både kroppen og ansigtet. Så sparer du samtidig lidt plads i sportstasken. 

9. Renseservietter

Renseservietter er fantastiske at have med i træningstasken - en nem og hurtig måde at fjerne makeuppen på inden træningen, så din hud bedre kan ånde, når du står på stepmaskinen. Samtidig undgår du pandaøjne, hvis sveden pibler frem i ansigtet.

10. En velduftende deo 

Giv en almindelig deodorant en fast plads i din sportstaske, så du ikke bidrager til den sure lugt i fitnessrummet. Husk, det er sundest at træne uden antisperspirant, for det handler jo om at svede igennem.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: