Kvinde, der dyrker yoga
Find ro

Dyrk yoga derhjemme med vores store yoga-pakke 

© Morten Andersen

Smidig og afstresset med yoga i eget hjem

Vil du gerne i gang med at dyrke yoga derhjemme? Med I FORMs yoga-pakke får du både det vigtigste udstyr og et skønt program, der let hjælper dig i gang.

18. november 2020 af Marie Lyng Wium

Døjer du med stivhed og spændinger i kroppen? Eller trænger du til masser af ro og fokus på dig selv? Så kan det være, at du skal i gang med at dyrke yoga. Det har nemlig en afstressende og afspændende effekt. 

I disse tider har mange af os et behov for eller ønske om at træne hjemme. Det kan du også sagtens gøre med yoga! Det kræver bare, at du har det rette yoga-udstyr og formentlig også et yoga-program – især hvis du er begynder.

Det kan du få med vores store yoga-pakke – der både indeholder yoga-udstyr, program og video, så det bliver nemt for dig at dyrke yoga derhjemme. 

OG slår du til nu, kan du få yoga-pakken til en STÆRK PRIS. 

Få stor yoga-pakke med vild rabat – du sparer 85 %

LIGE NU får du en komplet yoga-pakke med yogaudstyr fra Active Fit sammen med et digitalt yogaprogram “Yin yoga derhjemme” og 3 numre af I FORM til DRØMME-PRIS! 

Den store yoga-pakke kan blive din for KUN 99 kr. + porto

Vil du være mere smidig og have mere ro i hverdagen? Så er yoga-pakken et rigtigt godt køb. Pakken indeholder:

  • Yin yoga-video– følg vores dygtige instruktør på en video, hvis du foretrækker det. 

Den store yoga-pakke er genial til at dyrke yoga derhjemme. Få den her!

Hvad indeholder yoga-pakken?

Yogamåtte

En yogamåtte er uundværlig, hvis du vil dyrke yoga eller træne derhjemme. Det er nemlig vigtigt med et blødt og skridsikkert underlag, som bl.a. kan bruges under yogastillinger, udstrækning og maveøvelser. 

Yogamåtten har den optimale tykkelse til at dyrke yoga. Den er foldbar, så den let kan pakkes væk i skabet eller komme med i tasken. 

Yogablok

En yogablok er en hjælpende hånd til at komme længere ud i stræk eller til at give støtte i krævende yogastillinger. 

Den er rigtig god til dig, som er nybegynder, da den kan hjælpe dig ud i stræk eller yogastillinger, som du ikke er smidig nok til endnu. En yogablok kan fx bruges som forlængelse af din arm for at nå jorden. 

Er du hjemme i yoga-disciplinen, kan yogablokken også bruges til at ligge på og opnå ekstra dybe stræk, ligesom den kan give ekstra styrke, da du kan klemme blokken fast mellem benene og dermed bruge lår- og coremuskler mere, når du dyrker yoga. 

Yogablokken er lavet i fast, men komfortabelt skum, og er dejligt let.

En yogablok er perfekt som ekstra støtte. Få fingrene i en yogablok i her

© Morten Andersen

Yogabælte

Yogabæltet er med til at opretholde en god holdning og et sundt stræk igennem hele øvelsen.

Yogabæltet kan bruges som en forlænget arm, hvis dine arme ikke kan nå hinanden, eller du har problemer med at nå din fod. Du kan fx slynge yogabæltet om foden, holde det stramt i hver hånd på hver side af benet og derved lave et liggende stræk for baglåret.

Yogabæltet er lavet i et stabilt materiale, som ikke giver sig eller glider mellem hænderne. Det kan også “låses” og danne en løkke, som kan være brugbar i diverse stillinger.

Kvinde der bruger yogabælte til yoga
Yogabæltet

Du kan bruge yogabæltet som en forlænget arm, når du ikke kan nå. På den måde kan du stadigvæk få det bedste ud af dine stræk og yogaøvelser. Få yogabæltet her!

© Morten Andersen

Stræk ud og stress af med programmet "Yin yoga derhjemme"

Du får også et guidet yoga-program med 8 enkle og afstressende yin yoga-øvelser til hele kroppen, som du kan lave hvor og når som helst.

Øvelserne er særligt udvalgt af den dygtige yoga-instruktør Sidsel Hollingsworth, der viser og forklarer, hvordan du skal lave dem. 

Du får desuden et link til en yin yoga-video, som du kan bruge til at lave programmet sammen med vores instruktør, hvis du har lyst til det.

Programmet tager cirka en time, afhængig af hvor lang tid du bruger på hver stilling. Programmet er fx godt at lave om aftenen før sengetid, men kan også være en skøn måde at starte dagen på. 

Hvis du laver øvelserne 2-3 dage om ugen, vil du med garanti mærke forskel på både smidighed, anspændthed og ro. 

Det guidet yin yoga-program er en del af den store yoga-pakke. Få det her! 

Få motivation med 3 numre af magasinet I FORM

I FORM er et inspirerende sundheds-magasin, og det er vores vigtigste opgave at gøre det nemt at føre en glad, sund og aktiv livsstil.

I hvert nummer får du boostet din motivation med effektive øvelser, lækre opskrifter og masser af ekspertråd til at passe godt på din krop, bevæge dig mere og løfte din livsglæde.

I dette tilbud får du 3 numre af I FORM – leveret kvit og frit til din postkasse. Herefter kan du når som helst opsige dit abonnement.

Hvorfor skal jeg dyrke yoga?

Der er rigtig mange gode grunde til at dyrke yoga. Det gør dig selvfølgelig mere smidig og stærk, giver dig ro og mindsker stress. Men det kan også have positiv indflydelse på både din søvn og din fordøjelse. 

Af alle former for yoga så er yin yoga en af de blideste, som kan dyrkes af alle – uanset deres niveau. 

Yin yoga består af lange stræk, som du skal holde i mange minutter. Det gør dit bindevæv smidigt og beroliger både krop og sind. 

Bindevævet findes overalt i kroppen, og det har stor betydning for, at din krop kan bevæge sig optimalt. Men desværre bliver det stivere, jo mere man sidder stille, og det kan medføre dårlig holdning, spændinger, smerter og stivhed. Derfor er det vigtigt at holde bindevævet smidigt. 

Er årsagen til spændingerne i din krop mere mentale end fysiske, kan yin yoga også hjælpe. Det er som sagt en yogaform, der automatisk bringer en vidunderlig ro med sig, men de lange stræk giver også masser af tid til at tænke og mærke efter, hvilket kan virke meget forløsende.

Yoga giver ro, afstresser og gør dig smidig. Få vores store yoga-pakke her. 

© Morten Andersen

Hvorfor er det godt at have sit eget yogaudstyr?

Med dit eget yogaudstyr kan du dyrke yoga derhjemme, lige når det passer dig. Udstyret i den store yoga-pakke er nemt at pakke sammen, så du uden problemer kan få plads til det i skabet eller have det med i tasken. Derfor kan du altid dyrke yoga på ferien, i sommerhuset eller ude i det fri om sommeren. 

Selvom du måske plejer at låne udstyr, når du dyrker yoga i dit center, så er det rart at have sit eget yogaudstyr. Det er nemlig mere hygiejnisk, fordi du slipper for at dele med alle andre. 

Den store yoga-pakke er den perfekte startpakke for dig, der gerne vil i gang med at dyrke yoga. Så kan du nemlig prøve yoga derhjemme i dit eget tempo. 

Er det noget, du kunne bruge? Tjek tilbuddet på vores store yoga-pakke her:

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: