Ny energi med yoga: Få det store specialtillæg

Både yoga-entusiaster og videnskaben er enige i, at yoga gør dig både smidigere, stærkere og sundere. I vores store yoga-specialtillæg kan du blandt andet dykke nærmere ned i, hvordan du vælger de rigtige øvelser og får tid til træningen i hverdagen.

Du bliver stærkere, smidigere og sundere af at dyrke yoga. Punktum

Yoga afstresser både fysisk og mentalt. Det har udøvere af træningsformen erfaret gennem tusinder af år, og den moderne videnskab er enig. De rolige og kontrollerede styrke-, stræk- og vejrtrækningsøvelser har en beviselig gavnlig effekt på dine organer, muskler, led, sener, nerver, dit kredsløb og dit sind. Men yoga er ikke kun sundt for kroppen - også hjernen har godt af en god omgang afstresning.

LÆS OGSÅ: Guide til det rigtige yogaudstyr

Herunder finder du første kapitel af specialtillægget "Ny energi med yoga" / Succesguide fra Bonnier Publications

Er din hverdag præget af travlhed og manglende overskud? Det er én af de mange ting, som yoga kan hjælpe dig med. I tillægget kan du blandt andet læse Sofies personlige fortælling om en travl hverdag, og se eksperternes guide til en mere afstressende hverdag.

Derudover har videnskaben sat yoga under luppen, og vi guider dig igennem de mange beviselige fordele ved at træne på yogamåtten. TEST af yogamåtter – sådan vælger du den rette yogamåtte