Yoga-sæt fra Active Fit i lækker, opstrammende og blød kvalitet. 

Konkurrence: Del din #Mywarriorpose og vind yogasæt

Vil du vinde det lækre yoga-sæt på billedet? Så deltag i vores konkurrence ved at dele din personlige #Mywarriorpose.

27. september 2017 af Julie-Elsebeth Crone Johannesen

Warrior Pose er en klassisk yoga-øvelse, der kan udføres i et hav af forskellige variationer. Fælles for dem alle er, at de udtrykker styrke, målbevidsthed og balance. Lad os udvide antallet af variationer yderligere - og finde på vores egne. 

Hvornår føler dig dig stærkest og sejest? Del et billede af, at du laver din personlige #Mywarriorpose, så har du chancen for at vinde det lækre yogasæt på billedet. Yogasættet er af kvalitetsmærket Active Fit, og er i en lækker, opstrammende og blød kvalitet. 

Chefredaktøren viser her en klassisk udgave af #Mywarriorpose.

Du bestemmer helt selv, om du laver en klassisk yoga-øvelse eller finder på din helt egen. Du kan enten poste dit billede af #Mywarriorpose på din Instagram eller i konkurrencens kommentarfelt på Facebook.

Vi udvælger vores favorit tirsdag d. 5 december. Find konkurrencen på I FORMs Instagram-profil. 

Hvilken positur får dig til at føle dig stærk og sej? Her er chefredaktøren nede i en mere alternativ #Mywarriorpose. 

Kom stærk og fit gennem vinteren

Falder din træningsmotivation i de kolde måneder? Det er helt normalt. Der er dog en række ting, som du kan gøre, for at få gang i både motivationen og træningen igen. Vi har samlet de fire bedste råd til at elske sin træning, når det bliver mørkt og koldt. 

Du kan også forkæle dig selv med et lækkert, feminint yogasæt, der består af opstrammende træningstights og en blød og lækker yoga-trøje med åben ryg. Det funktionelle yogasæt fra Active Fit sikrer optimal komfort og pasform. Lige nu kan du få sættet sammen med 4 numre af I FORM og spare 937 kr.

Ja tak, vis mig tilbuddet.


Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler