Kickstart et nyt sundt år med yoga

Januar er tiden til at fokusere på din sundhed igen ovenpå julestress, fed mad og et brag af en nytårsfest. Lad dig guide af disse træningsvideoer med yogainstruktør Annie Clarke, som hjælper med at rense, balancere og mobilisere.

23. januar 2017 af Benjamin Creative for Zalando

Når du skal i bedre form eller gerne vil udfordre din krop på nye måder, er yoga et oplagt valg. 

Disciplinen booster både krop og sind, og så er der ikke en one-size-fits-all løsning, når det handler om at udføre de forskellige stillinger og åndedrætsøvelser – de skal nemlig altid tilpasses din unikke krop. 

Her får du fire træningsvideoer med yogainstruktør Annie Clarke fra yogi-sektionen på Zalando.dk. Alle guider dig godt i gang med en sund start på 2017 ved at detoxe, booste din energi samt afspænde og styrke. 

Træningstip: Yogaøvelserne er specielt sammensat til nybegyndere – men alle kan være med!

1: Rensende yoga workout

Start blidt med disse øvelser, der er designet til at stimulere lever, nyrer, lymfe og fordøjelsessystem, så du føler dig let i både krop og sjæl. En god start ovenpå julen og nytårsbragets lækkerier!

Klik her: zalando.dk/yoga-videoer-annie-clarke/

2: Aktiv og strålende

Kom af med træthed, stress og mærk dit fulde energipotentiale med disse mindfulness- og yogaøvelser. Nu kan du føle dig mere og mere tændt på at håndtere årets nye opgaver, overraskelser og oplevelser. 

Klik her: zalando.dk/yoga-videoer-annie-clarke/

3: Afspændende og balancerende

Du skal bruge yoga straps eller et bælte til denne session, der kan hjælpe dig med at afstresse nervesystemet og forbedre din nattesøvn, så du kan genopbygge din krops ressourcer naturligt og effektivt.

Klik her: zalando.dk/yoga-videoer-annie-clarke/

4: Styrkende og mobiliserende yoga workout

Her får du fat i alle de vigtigste muskelgrupper, så du kan opbygge din generelle styrke til resten af året. Øvelserne kan samtidig forbedre din holdning og give en mere smidig og slank krop. 

Klik herzalando.dk/yoga-videoer-annie-clarke/ 

Pssst! Understøt din træning med det rette tøj og udstyr på Zalando.dk/yoga

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: