© Lars Ege / Opel

Verdensmesterens jagt på det perfekte adrenalinkick

Casper Steinfath rejser Danmark tyndt med sit paddleboard for at udleve sin passion for vandsporten SUP-surfing.

3. oktober 2018 af Opel

Opel Danmark indgik tidligere på året et samarbejde med den firedobbelte SUP-verdensmester, Casper Steinfath, og har sendt den frygtløse stand-up-paddleboard-udøver rundt i Danmark flankeret af Opels nyeste SUV, Grandland X. Sammen har de jagtet den perfekte bølge. Det perfekte adrenalinkick.

At være på farten med sit paddleboard og al det udstyr det kræver at rejse Danmark tyndt for at udleve sin passion for vandsport, sætter store krav til det transportmiddel, der har sørget for at transportere SUP-verdensmesteren fra A til B. Den enkle løsning på det: En Opel Grandland X.

Vi tager dig med rundt til nogle af de eventyr Opels nye SUV og Casper Steinfath har kunnet sætte flueben ved i år. 

Til Lynæs og ud i bølgen blå

Casper er indbegrebet af eventyr, hvilket i høj grad blev understreget, da han i marts 2018 sejlede vanvittige 120 km fra Danmark til Norge på sit stand-up-paddle board. I august tog han så på eventyr igen med Opels PR-manager, Erik, for at indvie ham i paddleboard-universet. Turen til Lynæs var selvfølgelig akkompagneret af Grandland X samt en masse udstyr. Udstyret til Caspers sport fylder nemlig en del, og derfor har han brug for en bil, der kan rumme alt det nødvendige og lidt til. Det kan Opels nye SUV med mere end 514 liter plads bagi. Ofte har Casper dog brug for endnu mere plads og det er der også råd for. Med et enkelt klik tilbyder den fleksible Grandland X nemlig 1652 liter plads, så SUP-verdensmesteren altid kan have plads til sine boards, våddragter og ikke mindst Opels PR-manager.

Se her, hvordan det så ud, da Casper og Erik udfordrede hinanden i hver deres disciplin – livet til vands og til lands:

Fra Klitmøller til Skagen på én dag

Casper og Grandland X – makkerparret - tog udfordringen op med at tilbagelægge mere end 200 km fra Klitmøller til Skagen på én dag - naturligvis tilsat seks stop ved ikoniske steder langs kysten, så Casper kunne prøve kræfter med forskellige aktiviteter på vandet. At komme fra Klitmøller til Skagen igennem ethvert terræn og med en intakt køreglæde sætter store krav til Caspers bil. Derfor er SUP-verdensmesteren især glad for Grandland X’s Intelligrip System – et system, der indstiller bilens hjulspinskontrol til forskellige underlag. Så hvad enten Casper skal køre i sand for at jagte den perfekte bølge, eller om han skal igennem et mudret område, så er Opels nyeste SUV en trofast makker.

Vil du se, hvordan det gik Casper Steinfath, da han udfordrede sig selv med Six a Day? Så se med herunder: 

Der er heldigvis endnu flere eventyr i sigte for Casper og Grandland X i fremtiden. Inden ethvert eventyr på vandet kan Casper altid regne med, at han får den bedste støtte fra de ergonomiske sæder og kommer han kold tilbage til bilen efter flere timer på vandet, kan han få varmen igen, når han sætter sig i Grandland X’s opvarmelige sæder.

Læs mere om Grandland X her.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler