© iStock

Motionerer du med eller uden briller?

Hvis du træner jævnligt og bruger briller, kan der være bedre løsninger til dig, hvis ikke du tager dem af under din træning.

20. oktober 2017 af Alcon

Hvis du hører til den gruppe, der motionerer med briller, bør du overveje, om det nu også er den bedste løsning. For sandheden er nemlig, at en aktiv livsstil aldrig har hængt særlig godt sammen med et par gode gamle briller. Det kan være både klodset og upraktisk.

Så hvorfor bruger alle aktive mennesker ikke bare kontaktlinser?

Det er der mange forklaringer på. En af de mest almindelige er, at mange ikke ved hvad kontaktlinser kan i dag, men baserer deres viden på hvordan kontaktlinser fungerede for 10-15 år siden.

I dag er det en helt anden historie. Forskning og udvikling inden for området har nemlig gjort det muligt at skabe kontaktlinser, der er behagelige at have i øjnene, ligesom de kan bruges i flere timer uden gener sammenlignet med tidligere generationer af kontaktlinser.

Alcon, der specialiserer sig i kontaktlinser, har udviklet en kontaktlinse, som adskiller øjet og selve kontaktlinsen ved hjælp af en naturlig fugtpude. Således bliver øjnene hverken tørre eller trætte som aftenen skrider frem, som man ellers kan opleve med traditionelle kontaktlinser.

Kontaktlinserne hedder DAILIES TOTAL1® Multifocal og er, udover at sørge for maksimal komfort takket være den naturlige fugtpude, samtidig designet til at give dig et skarpt syn både på den korte og lange afstand.

Og det er i særdeleshed noget der kommer en til gode, hvis man værdsætter en aktiv livsstil.

Så på mange måder kan det argumenteres, at der ikke rigtig findes nogle gode grunde til at fravælge kontaktlinserne, med mindre du bare godt kan lide at gå med briller. 

Advertisement

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor gør du størst indsats for klimaet?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: