© Opel

Her er din perfekte træningsmakker

Vi kender det alle sammen – man springer lige dagens træning over. Det er for kedeligt, bøvlet eller hårdt. Det kan være helt afgørende at have en træningsmakker, når motivationen for eksempelvis løbe- eller cykelturen glipper!

12. februar 2018 af Opel
Advertisement

Løber, går eller cykler du den samme rute igen og igen? Det kan godt være lidt trættende at tage de samme sving og se på de samme bygninger, træer og veje gang på gang. Med Crossland X som træningsmakker kan du nemt, hurtigt og bekvemt opdage nye og spændende steder, som kan skabe lidt luftforandring og give fornyet energi til træningen.

En makker der passer til din stil

Med muligheden for at vælge et ”svævende” tag i en anden farve end resten af bilen og et væld af farver er designmulighederne uanede, og du kan designe bilen, så den passer til din stil og personlighed. Du kan sågar vælge at få et panoramatag og få følelsen af at være i naturen, selvom du sidder godt i din lune bil.   

En makker der løfter træningsgrejet

Med et bagagerum med en kapacitet på 410 liter og et klassisk SUV-design har Crossland X et af de største bagagerum i sin klasse. Der er sågar mulighed for at udvide det til mere end det dobbelte – 1.255 liter, da bagsæderne kan forskydes og er foldbare. Samtidig er der mange muligheder for at justere forskellige elementer i bilen, så det er nemt at transportere længere genstande. 


Der er med andre ord god plads til dit træningsudstyr, mens du er på farten. Om det er surfbrættet, mountainbiken, dine kettlebells eller måske hunden, kan du nemt få plads til det udstyr, din træning kræver.

Hunden er der også plads til…

… og passer på sine passagerer

Skulle du have andre træningsmakkere, er der også plads til dem i din Crossland X. De sidder godt og er i sikre hænder, da fartpiloten og assistenten Opel Eye hjælper dig med at overholde fartgrænserne og sikrer, at du bliver i din egen vognbane. For ekstra sikkerhed kan du få installeret træthedsalarm og en automatisk nødbremse, der alarmerer dig og om nødvendigt bremser bilen for andre biler og fodgængere, hvis du skulle være uopmærksom et øjeblik. Sikkerheden er altså i top, og Crossland X har sågar modtaget topkarakter i sikkerhed i sin klasse fra den europæiske sikkerhedsorganisation EuroNCAP, der tester alle nye bilers sikkerhedsniveau. Du får altså en træningsmakker, der holder dig selv og dine andre træningsmakkere sikre. 

Crossland X får topkarakter i sikkerhed i sin klasse hos EuroNCAP.

En makker i nøden

Vælger du Opel Crossland X, får du endvidere Onstar med i købet. Onstar er din personlige serviceassistent, der bare er et klik væk, hvis uheldet er ude. OnStar tilkalder hjælp, hvis du er involveret i en ulykke og kan også hjælpe dig med at finde den nærmeste benzintank eller fitnesscenter.  

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilket sundt råd har du sværest ved at følge?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: