Kvinde ligger på ryggen i seng og peger med en finger mod neskueren


© iStock

Det sære trick, der hjælper dig med at træne om morgenen

Har du svært ved at motivere dig selv til at løbe eller træne om morgenen? Så er det her simple (og måske lidt underlige) trick helt klart værd at prøve af.

26. oktober 2016 af Anja Bruneskjold

Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men der er altså noget, der tyder på, at du med et helt særligt trick meget lettere kan hive dig selv op til en løbetur eller en omgang træning om morgenen. Er du én af dem, der virkelig gerne vil være typen, der træner om morgenen? Så er det her da helt klart et forsøg værd.

Undersøgelser fra Harvard University og Massachusetts Generel Hospital vidner om, at folk, der føler sig mindst positive om morgenen sammenlignet med resten af dagen, har særligt glæde af det lidt skøre trick. Det handler helt simpelt om, at du på natbordet ved siden af din seng skal placere en buket friske blomster. Undersøgelserne indikerer nemlig, at de folk, der føler sig mindst positive om morgenen, har tendens til hurtigt og brat at vågne, når de ser en buket afskårne blomster. Og så har blomsterne samtidig en positiv effekt på dit humør.

Et andet smart trick til at komme op om morgenen

Hvis ikke du er typen, der træner om morgenen, kan du sagtens bruge blomster-tricket til bare at komme ud af sengen. Og HVIS det ikke hjælper dig ud af fjerene, bør du måske tænke over, om du husker at gøre denne smarte ting, når du vågner om morgenen. Der findes nemlig et andet simpelt trick, hvor du snyder både din krop og hjerne til hurtigt at kunne vågne om morgenen. Et trick, der også kan være værd at prøve, hvis du gerne vil løbe eller træne fra morgenstunden.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: