© Opel

3 genveje til at holde træningsmotivationen i efteråret

Efteråret star for døren, og det kan være svært at tage sig sammen til at træne udendørs i de kolde og mørke vintermåneder. Her får du tips til, hvordan du udfordrer dig selv og holder fast i de gode træningsrutiner.

25. september 2017 af kommerciel redaktion for Opel

Det er ikke let at holde motivationen oppe, når vækkeuret ringer en efterårsmorgen, hvor det er buldermørkt udenfor. Så er det måske ikke løbeskoene der trækker - men mere tanken om at blive liggende under den varme dyne. 

Hvis du kommer sent hjem fra arbejde, kan det også være stærkt tillokkende, at blive på sofaen foran skærmen i skæret fra stearinlysene og gøre det, vi er bedst til – hygge.

Men kroppen skal holdes i gang, så du ikke falder ud af dine gode rutiner og mister formen. Det gør det nemlig langt sværere at komme i gang igen, når lyset vender tilbage igen i foråret.

Derfor er her tre bud på, hvordan du kan finde træningsmotivationen i de mørke vintermåneder.

1. Forkæl dig selv

Gør løbeturen eller cykelturen i vintermørket sjovere og mere sikker ved at investere i noget lækkert, nyt træningstøj, der er lavet til udendørs træning om vinteren. Gå efter tøj med gode reflekser, så du let kan blive set af billister – både hvis du træner i byen og på landet. Vælg også gerne din hue eller handsker i neonfarver, der giver ekstra blikfang. Dit tøj om vinteren skal holde dig tør og varm, så pak dig selv ind i flere lag tøj, der varmer inderst inde og er vandafvisende yderst. 

2. Bryd de vante rammer

Hop i bilen, og kør et sted hen, hvor du ikke har trænet før. Det kan være en ny løberute, et perfekt sted til yoga eller en ny cykelrute. Det er nemlig sundt for både krop og sind at blive kastet ud i nye træningsrutiner i nye omgivelser fra tid til anden.

Med Opels nye SUV, Crossland X kan du hurtigt og bekvemt komme fra A til B. Når bagsæderne lægges ned, har bagagerummet plads til op til 1.255 liter, så du nemt kan få plads til hvilken som helst udstyr, din træning kræver.

© Opel

3. Tag familen med

Hvem siger, at du skal træne alene? Gør din træning ekstra sjov og hold motivationen oppe ved at få hele familien med. Gør I træningen til en udflugt, kan I få en helt særlig oplevelse sammen. Er familien ekstra stor, eller har I meget træningsudstyr eller oppakning med, er Opel Crossland X'ens avancerede fleksibilitetsløsninger en stor fordel. Bagsæderne fås f.eks. med mulighed for at kunne rykkes 15 cm frem, så der bliver ekstra plads i bagagerummet.

Du kan trygt køre med hele familien i Opel Crossland X, da fartpiloten og assistenten Opel Eye hjælper til, at du overholder fartgrænser og bliver i din egen vognbane. Du kan også vælge at få installeret træthedsalarm og automatisk nødbremse for ekstra sikkerhed.

© Opel

Vælger du Opel Crossland X, får du endvidere OnStar med i købet - din personlige online serviceassistent, der bare er et klik væk, hvis uheldet er ude.

Er du blevet nysgerrig på Opels nye SUV, kan du her læse meget mere om bilen, der fleksibelt og sikkert fragter dig og din familie til den næste ferie eller nye træningsdestination. 

Se, hvordan Opel Crossland X kan gøre din hverdag lettere her:

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor gør du størst indsats for klimaet?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: