Forvandlingsskolen del 2

Muskler forbrænder fedt effektivt. Se, hvordan du opbygger den mængde muskelmasse, der skal til for at slippe af med overflødige kilo.

13. juli 2010 af I FORM-redaktionen

Se forvandlingen ske!

Øvelserne

Det er i alt 16 øvelser her i fase 2: 14 af øvelserne ser du på video med tilhørende øvelsesbeskrivelse til højre på siden. De resterende 2 ser du på billeder med øvelsesbeskrivelse nederst på siden.

Træningsprogram

Her finder du dit program for fase 2 af forvandlingsskolen


OBS: I programmet står der (udvidet) efter nogle af øvelserne.
Det betyder at du skal tage et sæt med en vægt du kan kan løfte 10 gange (og løfter den 10 gange), derefter tager du 10-15 sek. pause og tager et par stykker mere - til udmattelse.

Så tager du endnu en pause på 10-15 sek og tager så mange gentagelser (med samme vægt) som du kan.
Det var ét sæt og så holder du den foreskrevne pause.

Muskler med sidegevinst

I denne fase bygger vi dine muskler op, så de bliver stærke og sluger mere energi. De forbrænder dermed mere fedt.
Snup et par gentagelser af hver øvelse med lav vægt, som en del af opvarmningen og så kroppen vænner sig til bevægelsen. Afhængigt af din dagsform kan det være lidt forskelligt, hvor tunge vægte du kan løfte.

Her er det også en god idé at prøve sig frem med stigende vægt, så du kan mærke, hvor tungt du skal løfte på lige præcis dén dag.

Intro til programmet

Pause: Hold 2-3 min. pause ml. hvert sæt. Lav evt. lette koordineringsøvelser eller mave- og rygbøjninger imens, hvis du vil have ekstra træning.

Sæt og gentagelser: Lav det angivne antal. Men lyt til din krop, for er du træt eller trist, er dit nervesystem mindre effektivt – og du vil få mere ud af at skære et par gentagelser væk.

Vægt: Til hver enkelt øvelse skal du vælge den vægt, du kun akkurat kan løfte det antal gange, der står i programmet. Husk at vægten skal føles tung – ellers giver det ingen effekt.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilket sundt råd har du sværest ved at følge?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: