5 x træning om ugen og en stram kostplan har på 8 uger udrettet mirakler for Katrine, Pernille og Louises overarme.

Nu er vi stolte af vores arme!

5 x træning om ugen og en stram kostplan har på 8 uger udrettet mirakler for Katrine, Pernille og Louises overarme.

4. juli 2016 af Michelle Kristensen

Katrine, 23 år:

"Superglad for resultatet"

Før

EFTER


Katrine om forløbet:

Jeg havde det skidt med mine arme før dette forløb. Da jeg altid har spillet håndbold, har jeg været vant til at have muskuløse arme, men efter jeg for halvandet år siden rev skulderen af led og ikke har spillet siden, kunne det ses på armene – derfor er jeg superglad for resultatet!

Det har været meget lettere end jeg havde frygtet. Jeg var meget nervøs for, om jeg havde disciplinen og lysten til at træne så mange gange om ugen, men da vi først var i gang, resulterede det i en fantastisk selvfølelse, og jeg har virkelig fået motivationen og lysten tilbage til at træne.

Som ugerne gik fandt jeg ud af, at kostplanen ikke var så svær at følge. Det kræver mindre planlægning end jeg troede, hvilket var en meget positiv overraskelse.
Jeg vil helt sikkert tage ”grundreglerne” fra kostplanen med mig fremover, men dog være mindre fanatisk, når jeg er ude at besøge nogen.

Jeg troede, at jeg ville savne rugbrød, men det var kun tilfældet to gange – og der måtte jeg så bare modstå fristelsen, men det var okay grundet den korte periode.
Det har ikke været nødvendigt at melde afbud til fødselsdage eller andre sociale arrangementer, da alle har været utrolig søde til at tage hensyn til forløbet og hvad det indebar.

At resultaterne er så markante, er jeg meget overrasket over. Jeg vil fremover selv udføre et 8-ugers forløb, hvis jeg får behov for det – for det er rart at kende udløbsdatoen for en kur – det gør den lettere at holde!


  Pernille, 24 år:

  "Nu flasher jeg gerne arme"

  Før

  EFTER

  Pernille om forløbet:

  Jeg var ikke videre stolt af mine arme, da vi gik i gang. Jeg havde absolut ingen muskler og på en dårlig dag ville jeg helst undgå at vise dem frem...

  Efter 3-4 uger kunne jeg begynde at mærke og se forskel på mine arme, og nu er jeg stolt af dem og flasher dem gerne!

  Jeg synes, det har været et helt fantastisk forløb! Vi har været i gode hænder og jeg er blevet helt utrolig inspireret. Jeg mærkede især de første par uger, hvordan jeg fik virkelig meget energi ved at spise mere proteinrig kost, og det var virkelig en øjenåbner.

  Jeg synes ikke, det har været svært at få trænet, men synes til gengæld, at det har været svært med kosten. Ikke på grund af det, som vi ikke måtte spise, men fordi det gør det en del mere kompliceret at spise med andre. Jeg bor på kollegium, og jeg har meldt fra til en del køkkenmiddage, fordi jeg ikke har haft lyst til at være til besvær og nogen gange bare ikke har orket at skulle forklare mig.

  Efter forløbet træner jeg stadig mine arme 2 gange ugentligt og kombinerer med løbetræning. Jeg spiser stadig ikke kulhydrater, hvis jeg kan lade være, og sørger for at få proteiner til alle måltider. I fremtiden vil jeg nok slække en anelse på kosten – det gør det lettere at bevare sit sociale liv helt intakt! Så jeg kommer til at leve 80% efter Arm Boot Camp´en og så med 20% hyggespisning med vennerne.


   Louise, 34 år:

   "Mærkede hurtigt, at jeg blev stærkere"

   Før

   EFTER

   Louise om forløbet:

   Jeg har aldrig haft det særlig godt med mine overarme, men det har træningen hjulpet på.

   Forløbet har været fint. Træningen var rigtig god, men det var klart nemmest, når man trænede sammen med de andre. Jeg var ikke vant til at styrketræne, så det var rigtig hårdt for mig i starten, men jeg mærkede hurtigt, at jeg blev stærkere og det var meget motiverende.

   Hvad kosten angår, så var det fint at undvære kartofler, pasta og ris. Rugbrød har jeg dog savnet rigtig meget. Det har også været lidt svært at skulle forklare andre, hvorfor man fx ikke ville spise morgenbrød på arbejdet. Jeg skulle også lige vænne mig til at spise spise kød om morgenen!

   Men alt i alt et rigtig spændende forløb hvor jeg klart fik mere energi – og så selvfølgelig flotte arme!

    Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

    Måske er du interesseret i...

    I FORM anbefaler

    Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: