Effektive øvelser til en god røv
Faste baller?

Få et effektivt balleboost med disse øvelser

© iStock

5 balleøvelser der giver en god røv

Jennifer Lopez har fået den af naturen og i Brasilien kan man købe den hos en plastikkirurg: en fast og velformet numse. Men du kan også træne dig til én - se øvelserne her.

Fem lyneffektive øvelser er nok til at udfordre dit bagparti på en måde, der både kan mærkes og ses. Michelle Kristensen viser dig øvelserne nederst på siden.

Vil du skynde på processen, hjælper det at strække, slå og ælte balderne kærligt, men bestemt.

Sådan skal du træne

  • Ligesom med løb skal hård ben- og balletræning bygges langsomt op, så du ikke får overbelastningsskader.
  • Start med at lave de fem benhårde baldeøvelser 2 gange om ugen i 4 uger. Husk at overholde det. Herefter kan du træne 3 gange om ugen.
  • Give ryggen opmærksomhed. Under alle stående benbøjninger gælder det om at holde ryggen ret. Svarende til den stilling, ryggen har, når du står helt ret, dvs. med et svaj over lænden og et svaj i nakken.
  • Varme op. Opvarmningen består af 4-5 gentagelser af hver øvelse, hvorefter du går videre til næste øvelse. Husk, at du får et langt bedre og hurtigere resultat, hvis du varmer op først!


Kickstart din sunde livsstil med en uges forrygende træningsferie med I FORM 


Er du utrænet?

Er du utrænet, kan du starte med at lave øvelserne uden belastning. Men husk at tilføre ekstra vægt, så snart du ikke bliver øm i benene efter træning.

Ekstra vægt kan fx være en vandflaske med sand, en tung rygsæk eller en vægtstang.

Derfor er dit træningstøj vigtigt …

Hvis du vil have det optimale ud af din træning, så er det naturligvis vigtigt, at dit træningstøj både er funktionelt, og at du føler dig godt tilpas i det. Lige nu kan du få et fedt træningssæt fra Active Fit bestående af et par højtaljede træningstights og en stilren, løstsiddende t-shirt. Begge dele er i en åndbar og blød kvalitet, så det er behageligt at have på, samtidig med at det er skabt til at fungere perfekt under din træning. Vis mig træningssættet fra Active Fit til kun 149 kr. + 49,50 i porto, inklusive 4 numre af I FORM.


De højtaljede tights sikrer, at du har fuld bevægelighed, uden at du behøver være nervøs for, om dine tights glider ned. T-shirtens særlige åndbarhed gør, at den ikke klistrer sig til ryggen, mens dens udformning sørger for, at ingen sømme irriterer dig under din træning. Lige nu får du træningssættet sammen med 4 numre af I FORM fyldt med inspiration til en sundere hverdag, effektive træningsprogrammer og lækre opskrifter for kun 149 kr. + 49,50 i porto.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler