6 ugers program med hulahopring

Prøv vores 6 ugers program, som består af 4 øvelser, du hurtigt får styr på.

9. september 2010 af I FORM-redaktionen

Gå langsomt frem. De første gange du bruger ringen, bør du kun træne 1-2 minutter. Din krop skal lige vænne sig til det, og du kan godt risikere få et enkelt blåt mærke.

Følg programmet herunder og se resultater!

Uge 1 + 2


Grundstilling

Gå et lille skridt frem med venstre fod, tæener skal peje fremad på begge fødder og ringen placeres i taljehøjde. Sving Powerhoop til venstre, og hold den i gang ved hjælp af at skubbe hofterne frem og tilbage, IKKE fra side til side. Det kræver lidt tilvænning, men vil hurtigt føles naturligt.

Stå derefter med højre fod forrest og sving Powerhoopen til højre. Øv dig i at holde ringen i gang i 2 minutter. Det er vigtigt at køre begge veje, for at træne begge sider lige meget. Taber du den, samler du den bare op og fortsætter, det giver også god træning, indtil du kan holde den i gang uden at tabe den.

4 min.:

Varier mellem at svinge ringen hurtigt og langsomt rundt, og hold armene skiftevis vandret og lodret. Sørg for at udfordre dig selv hele tiden, så sveden springer fra panden.
Lav øvelserne mindst 3 x ugentligt


Uge 3 + 4

2 min.:

Lav almindelige hulahopsving, hvor du holder ringen i gang i 2 minutter. Skift gerne retning undervejs, så du udfordrer dig selv og svinger modsat af, hvad der falder dig naturligt.

6 min.:

Skift mellem at svinge ringen hurtigt og langsomt rundt. Varier dine armbevægelser, så du veksler mellem at holde armene vandret og lodret over hovedet. Sørg for at udfordre dig selv hele tiden, så sveden løber og pulsen kommer op.

1 min.:

TURBO-hulahop – sving ringen rundt så hurtigt, du overhovedet kan.

Lav øvelserne mindst 3 x ugentligt


Uge 5 + 6

2 min.:

Lav almindelige hulahopsving i 2 minutter. Skift retning undervejs, og sving modsat af, hvad der falder dig naturligt.

4 min.:

Skift mellem at svinge ringen hurtigt og langsomt rundt. Varier dine armbevægelser, så du veksler mellem at have armene vandrette og over hovedet. Sørg for at udfordre dig selv hele tiden, så du sveder og får pulsen op.

2 min.:

Gå rundt, mens du holder ringen i svingninger. Gå med langsomme skridt, så du kan holde kontrollen over ringen.

1 min.:

TURBO-hulahop – sving ringen rundt så hurtigt, du overhovedet kan.

Lav øvelserne mindst 4 x ugentligt

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad hjælper dig til at slappe af i en travl hverdag?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: