Sådan tackler du vintervejret

Vild med vinterløb? Fastholder du træningsrytmen gennem vinteren, rammer du foråret med dit livs bedste form!

3. november 2011 af I FORM-redaktionen

Dyb sne, spejlglat is og smattede mudderpøle behøver ikke at være irriterende forhindringer på din træningstur. Det krævende terræn er en udfordring, der ikke alene er sjov at tage imod. Den kan også føje en ekstra dimension til din træning, gavne din løbeteknik og øge din styrke i ben og fødder.

Sådan vælger du det rigtige par vinter-løbetights

Vinterløb giver ekstra fordele

Løbeformen når nye højder, du har stierne for dig selv, du får klaret tankerne, din løbestil bliver forbedret og du holder vægten nede. Disse er blot nogle af de fordele der er ved at løbe vinteren over.

Forsømmer du at træne gennem vinteren, kan du godt glemme alt om at forbedre dig, for løbeformen vil styrtdykke, og du vil bruge det meste af sæsonen på at nå den form, du havde sidste år.

Er du (også) ramt af halsbetændelse? Tjek her, hvordan du bekæmper sygdommen

I stedet for at se vinteren som en ussel modstander, der med nedrige kneb, som tænderklaprende kulde, pibende blæst og glat føre, gør alt, hvad den kan for at røve din træningsmotivation, skulle du tage at vende blikket mod de positive elementer, der ligger i de udendørs løbeture.

Beslutter du at løbe gennem vinteren, får du fx carte blanche til at lire med nyt grej, der matcher vinterløberens behov.

Lige nu kan du løbe tør og varm gennem vinterkulden med disse lækre løbetights. Få 4 numre af I FORM + løbetights til kun 149 kr.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilket sundt råd har du sværest ved at følge?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: