Bliv verdensmester i synlighed

Uanset dit niveau som løber, så er der én sejr, du nemt kan vinde allerede nu: at blive sikker i trafikken. Her får du tre tips, der er en medalje værdig.

16. marts 2017 af kommerciel redaktion for Diadora

Vi er på vej mod lysere tider, men faktum er, at mange af os først finder tid til løbeturen efter mørkets frembrud. Og vi kender sikkert også nogen, eller har måske endda selv oplevet at være vidne til en farlig situation, fordi en eller flere motionister ikke var synlige i mørket. Derfor giver det rigtig god mening at have styr på disse grundregler, der mindsker risikoen for at komme til skade i trafikken.

#1 Husk reflekserne

Reflekser er nemme at glemme – men ikke, hvis de er integreret i dit løbeudstyr. Lys din overkrop og dine fødder op i mørket med Diadoras Make It Bright-kollektion, hvor du både finder løbejakker og løbesko med store refleksområder. Optimalt til danske løbeforhold.

Løbesko fra Diadoras Make It Bright-kollektion, der hjælper med at gøre dig synlig i mørket. Lavet med banebrydende Blushield-teknologi, der kaldes for den største revolution på markedet i de seneste 20 år, fordi den – som den første af sin slags – vil tilpasse sig dig. Du skal ikke tilpasse dig skoen. 1.200 kr.

#2 Følg færdselsreglerne

Det kan være fristende at krydse vejen, selvom der er rødt, fordi du er oppe i tempo – eller at springe ud på cykelstien eller kørebanen, fordi der er for mange fodgængere på fortovet. Men det går ud over din egen sikkerhed. Husk, at du er den bløde i trafikken!

Svedtransporterende og vindtæt løbejakke fra Diadoras Make It Bright-kollektion i åndbart stretchpolyester med kæmpe indbyggede refleksområder. Pasformen giver fri bevægelighed under løbeturen. 1.300 kr.

Tip! Deltag i konkurrencen om et et par løbesko plus en løbejakke fra Diadoras Make It Bright kollektion til både dig og din træningsmakker, så I kan løbe sikkert i mørket. Samlet værdi: 5.000 kr. Deltag her inden d. 18. april 2017.

#3 Lys op, men kun i mørket

Pandelamper er nødvendige, hvis du er helt ude i skoven eller lignende, hvor der absolut intet lys er – de skal nemlig bruges til at lyse vejen op foran dig. Men i trafikken kan en pandelampe genere eller forvirre bilister og cyklister, så dér gør den faktisk mere skade end gavn.

Pssst! Se Make It Bright jakkens utrolige reflekterende egenskaber i mørket på denne YouTube-video: 

Kilder: Diadora, Rådet For Sikker Trafik // Nærmeste Diadora forhandler oplyses på tlf: +45 70 126 126

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor vil du helst tilbringe sommerferien?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: