"Det er godt nok et ambitiøst program. Tror de virkelig, at jeg kan løbe 90 minutter?"

Jeg skulle bare lære at løbe 5 km

I februar var Lisbeth ikke i form til at løbe i mere end et par minutter i træk. På søndag løber hun halvmaraton i København.

10. september 2010 af I FORM-redaktionen

Lisbeth Jensen, 33 år, er lidt spændt. I februar var hun ikke i form til at løbe i mere end et par minutter i træk, men på søndag, efter 30 ugers intens træning efter I FORMs halvmaratonskole, løber hun halvmaraton i København.

Det er lidt vildt. Mit mål i vinters var bare at lære at løbe 5 eller 10 km for at komme i form igen efter fødslen af mit andet barn. Men da jeg så halvmaratonprogrammet i I FORM, synes jeg, at det så rigtig inspirerende ud. Jeg tænkte, at jeg kunne starte med programmet og så bare stå af, når det blev for hårdt. Men det blev aldrig rigtig for hårdt, og nu mener jeg altså, at jeg kan løbe en halvmaraton, siger Lisbeth Jensen, der samtidig erklærer, at hun er i sit livs form.

Kan jeg virkelig det?

Somme tider har jeg tænkt: ”Det er godt nok et ambitiøst program. Tror de virkelig, at jeg kan løbe 90 minutter?, men det har altså vist sig hver gang, at jeg kunne klare udfordringerne. Før jeg fik mine to børn, trænede jeg også og løb lidt, men jeg har aldrig været i så god form som nu. Programmet har tvunget mig til intervaltræning og lange ture. Så jeg føler mig rigtig stærk, siger Lisbeth.

Hun sprudler af løbeglæde og glæder sig til, at hun på søndag skal løbe længere end nogensinde før.

Jeg er nervøs, men jeg tror, jeg kan. Jeg har oplevet på de lange ture, at man kommer ind i en rytme, hvor man bare skal lade benene arbejde uden at blande sig. Så går det fint, siger Lisbeth, der faktisk allerede har sat sig sit næste mål. Hun vil løbe halvmaraton over Storebæltsbroen til næste år.

Jeg startede jo med halvmaratonskolens begynder-program, og når jeg har løbet på søndag, starter jeg så forfra med halvmaratonskolen for at forberede mig til næste mål. Men nu hopper jeg over i det avancerede program, siger hun.

Læs på søndag her på iform.dk, om benene holdt til det første store mål, Københavns Halvmaraton.

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: