"Jeg blev bare så overvældet, da jeg kom i mål, og kom også til at tude lidt."

Jeg er bare overvældet

”Jeg er en livsbekræftende historie” - den sætning gentog Pernille for sig selv igen og igen.

12. september 2010 af I FORM-redaktionen

”Jeg er en livsbekræftende historie”. ”Jeg er en livsbekræftende historie”. Den sætning gentog Pernille Berg Christensen for sig selv igen og igen, da hun søndag eftermiddag under Københavns Halvmaraton skulle lokke et par rigtig trætte ben til at fortsætte de sidste 5 kilometer mod mål.

Ordene var faldet under et interview med I FORM om hendes forberedelse til halvmaratonen nogle dage inden løbet og dukkede op i hovedet, da krisen var værst efter de første 16 kilometer.

”Det hjalp ligesom at have et mantra, som jeg bare gentog. Og heldigvis kom jeg mig over krisen og blev ok løbende igen til sidst. Og jeg blev bare så overvældet, da jeg kom i mål, og kom også til at tude lidt.

Tænk, at jeg kunne. Jeg har egentlig slet ikke statur til det, men alligevel er det lykkes mig at træne regelmæssigt og nå mit mål. Normalt synes jeg faktisk, at 21,1 kilometer er en lang tur i bil”, smågrinede Pernille, da hun havde sundet sig nogle minutter efter løbet og stadig kneb sig lidt i armen over sin egen præstation.

En succeshistorie

Pernille er også lidt af en succeshistorie. Da hun startede på I FORMs halvmaratonprogram i februar var hun slet ikke i form til at løbe og har på bare 30 uger forvandlet sig til en ægte løber med en halvmaraton på samvittigheden.

”Jeg kan huske, at der stod i bladet, at man skulle tænke på holdningen og løfte blikket, når man blev træt, og det gjorde jeg på den lange opløbsstrækning. Og det var bare fantastisk at løbe der og se målet komme nærmere og nærmere, fortæller Pernille, der nu er så bidt af at løbe, at hun i næste uge melder sig ind i Sparta.

”Jeg vil bare ikke miste motivationen igen”.

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: