Lisbeth kunne kun løbe et par minutter i træk, da hun begyndte sin træning i februar - nu kan hun kalde sig halvmaratonløber.

Det er for vildt

Lisbeth kunne kun løbe et par minutter i træk, da hun begyndte sin halvmaratontræning i februar.

12. september 2010

”Jeg havde aldrig regnet med, at jeg skulle løbe 21,1 kilometer, men jeg gjorde det! Faktisk er det nok ikke helt gået op for mig endnu. Jeg er vist lidt for træt”, sagde en – trods udmattelsen – jublende glad Lisbeth Jensen, 33 år, få minutter efter, at hun søndag havde passeret målstregen ved Københavns Halvmaraton.

Den nyslåede halvmaratonløber var selv en smule overvældet over den sejr, hun netop havde vundet over sig selv – for øjnene af masser af tilskuere på ruten.

”Jeg har altid synes, at 21,1 kilometer var en helt uoverskuelig strækning – også da jeg var i bedre form, før jeg fik mine to børn. Men nu har jeg altså endelig løbe dem. Det er for vildt. Og det var et fantastisk løb.

Jeg havde en krise ved 16 km, hvor jeg måtte ned at gå i perioder, men fik så fornyet energi, da jeg kun manglede 2 kilometer igen. Opbakningen fra publikum var virkelig god, så jeg blev i stand til at sætte farten op til sidst”, sagde Lisbeth, der faktisk kun kunne løbe et par minutter i træk, da hun begyndte sin træning i februar.

”Jeg har fulgt I FORMs halvmaratonskole fra start til slut. Programmet har fungeret fantastisk, og artiklerne har givet masser af inspiration. Faktisk sad jeg aftenen før løbet og bladrede de sidste fem numre igennem for nu at tjekke, at jeg ikke glemte noget til selve dagen, fortæller Lisbeth Jensen.

Og hun er langt fra færdig som løber. Om et par uger starter hun forfra med I FORMs halvmaratonprogram for viderekomne, så hun kan holde formen og løbe over Storebæltsbroen til foråret.
”Jeg har allerede meldt mig til, så der er ingen vej tilbage”.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilket sundt råd har du sværest ved at følge?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: