Annonce

Få mere ud af din træning med disse smarte gadgets

Med det rette tilbehør kan du både komme godt igennem din løbetur eller træningsrutine og finde ud af, hvordan du kan optimere din træning.

Det kan være en god hjælp med lidt ekstra udstyr, hvis du vil have mere ud af din træning. Og så kan det være med til at motivere dig, når du sort på hvidt kan se dine resultater fra uge til uge. Derfor får du her tre forskellige gadgets, du kan bruge i din træning – enten hver for sig eller samlet.

1. Track dine bevægelser

Det kan være virkelig smart at kunne holde øje med alt fra puls og antal skridt til belastning og sundhed undervejs i din hverdag og din træning – særligt, hvis du er i gang med at træne op til en fysisk krævende milesten. På den måde kan du sikre dig, at du sørger for din sundhed og samtidig kan se, hvor du skal fokusere din træning.

Med smart-uret Galaxy Watch3 fra Samsung kan du holde godt øje med din træning og få meget mere ud af den. Urets løbeguide lader dig holde trit og giver dig gode råd undervejs, mens det analyserer dine bevægelser for at hjælpe med at forbedre din form og forebygge skader. Du kan endda holde øje med dine fysiske præstationer direkte på din telefon.

Udover en avanceret algoritme, der kan måle ting som VO2-værdier, er uret udstyret med 120 træningsprogrammer, som du kan streame til dit smart-tv.

2. Gør dig fri af ledninger

Ledninger kan både være distraherende og decideret upraktiske, hvis du er i træningscenteret eller er ude og løbe. Derfor kan det give dig både ro og fokus at gå efter høretelefoner uden ledninger, hvis du vil have god, motiverende musik til din træning.

Galaxy Buds Live fra Samsung er små, bønneformede høretelefoner, der er ergonomisk designet, så de passer perfekt ørenes form. På den måde sørger de både for, at lyden bliver godt isoleret, og at de sidder godt og behageligt på plads i lang tid. Og med den aktive støjreduktion kan du nemt reducere baggrundsstøjen, så du kan fokusere på din træning.

De kompakte høretelefoner fås i tre farver og har indbygget stemmeassistent, så du nemt kan høre beskeder eller skifte playliste, uden at skulle have telefonen op af lommen.

3. Få det hele til at tale sammen

Gør de smarte gadgets endnu mere personlige ved at forbinde dem, så de alle taler sammen. Det kan du gøre med Samsungs nye, revolutionerende fliptelefon, Galaxy Z Flip 5G. Telefonen med den foldbare skærm i det strømlinede design er kompakt og let at have med sig. Åbner du den undervejs på løbeturen, kan du multitaske og bruge to apps på samme tid. Eller du kan holde øje fra ydersiden via det lille display, hvor du for eksempel kan styre musikafspilning og se de vigtigste notifikationer. Og så har du med Samsung Health din sundhed lige ved hånden, hvor du kan få komplet overblik over din performance og dit helbred.

Samsung Galaxy Z Flip 5G fungerer som sit eget stativ, så du nemt kan stille den på bordet, hvis du skal se videoer eller tage lækre billeder.