Løb kræver ikke meget mere end et par gode løbesko.

Kom i form for under 100 kroner

Hvem siger, at det kræver en større økonomisk udskrivning at komme i god form?

17. januar 2011 af I FORM-redaktionen

Har du overvejet, at du kan vægttræne med de dunke, du slæber saft og vaskepulver hjem i? Eller at du med noget så simpelt som et sjippetov kan hoppe dig i lige så god fysisk form, som andre spæner rundt på skovstierne for at opnå?

Sjippetov

Med et godt sjippetov kan du få fantastisk god konditionstræning hele året rundt. Få styr på din sjippeteknik og få et sjippeprogram.

Sjipper du hjemme, gør du dog klogt i at evakuere eventuelle Ming-vaser og andre skrøbeligheder inden for et sjippetovs rækkevidde, inden du hopper løs. Sørg for at tilpasse tovets længde, så det passer perfekt til din egen højde. Sjippetove fås i alle pris-klasser. Fra ca. 15 kr., hvis du laver det af et stykke godt tov fra byggemarkedet, til lige omkring 100 kr. for en luksusmodel.

Hulahopring

For 50 kr. i en legetøjsbutik kan du trimme taljen og få sveden til at springe uden at flytte fødderne ret meget.
Kan du betale lidt mere, er en tung hulahopring en super investering. I FORM har testet den tunge hulahopring - og vi giver dig også et GRATIS 6 ugers program.

Du har sikkert ikke leget kugleled med en hulahopring om livet, siden du var barn. Dit nye vrikke-udstyr fås i legetøjsbutikker.

Dunk som håndvægt

I supermarkedet kan du få alternative håndvægte i alle vægt- og prisklasser: Fx vaskepulver, Klorin eller en stor flaske Ribena Solbær. Du kan samle dit personlige sæt vægte, bruge indholdet og erstatte det med vand.

Zumba: dans dig slank

Sæt de latinamerikanske rytmer på derhjemme - snup en zumba-smoothie og lær danse-trinene her. Så bliver det ikke nemmere at holde sig i form OG holde en fest på samme tid.

Motionselastik

En god sej elastik yder dine muskler modstand på en kontrolleret måde. De bruges flittigt i mange centre. Du kan strække hele kroppen godt igennem på hjemmebane med dit eget private eksemplar. Prisen ligger omkring 100 kr.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilket sundt råd har du sværest ved at følge?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: