Kvinder træner med kettlebells
Er du en nonresponder?

Opnår du aldrig de resultater, du håber på? Så har vi måske forklaringen.

Knæk koden til din drømmekrop

Virker DIN træning ikke? Hver femte af os kan træne og træne uden at opnå resultater, og det er så frustrerende! Men nu er der håb: Her er programmet, der gør det muligt at få selv de mest genstridige kroppe i form – ved at sætte målrettet ind på de punkter, hvor de er svagest.

Forestil dig det her: Vi sætter 100 kvinder til at træne efter samme program. 20 uger senere tester vi dem for at se, hvor meget deres form er forbedret.

Resultat

De fleste af kvinderne har forbedret iltoptagelsen i musklerne med hele 40 pct. og er kommet i fantastisk form, som man kan forvente det efter intensiv konditionstræning i fem måneder. Men hver sjette forbedrer sig overhovedet ikke!

At nogle kroppe er immune over for præcis den samme træning, der løfter formen for millioner af andre mennesker, lyder lidt pudsigt. Men er du selv en af dem, der træner og træner og gør alt det rigtige, men aldrig opnår samme resultater som dine veninder, så kender du til de frustrationer, det medfører!


Kickstart din sunde livsstil med en uges forrygende træningsferie med I FORM 

Nonresponders

Nonrespondere kalder forskerne os, der ikke reagerer normalt på træning. At vi har fået vores eget navn, skyldes, at der er mange af os.

Forskere fra universitetet i London fandt i et forsøg fra 2011, hvor man studerede træningens indvirkning på kroppens insulinfølsomhed, at 20 pct. af deltagerne var komplet immune over for træningspåvirkningen.

I et forsøg med 100 kvinder, som fandt sted på Louisiana State University, havde 10-15 pct. af deltagerne intet opnået efter 20 uger. Samme trend ses i styrketrænings-forsøg, hvor fremgangen spænder fra nul og niks til 60 pct. øget muskelmasse.

5 udfordringer – 5 strategier

Dårlig kondition, små muskler, manglende fart, styrke eller udholdenhed? Bare rolig vi har et skræddersyet program, det løser lige præcis dit problem.

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad er din vigtigste grund til at træne?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: