Fitness flytter ud i det fri

Hvorfor svede i et indelukket træningslokale, når du i stedet kan gøre det i den friske luft, mens du nyder solen og naturen omkring dig?

21. juni 2012 af I FORM-redaktionen

Sådan tænker flere og flere, og heldigvis rykker masser af holdtimer udendørs, så du både kan få dit friskluftskick og instruktør og fællesskab med i købet. Her er en guide til de mange nye muligheder.

Du ligger på ryggen og træner maven. Musklerne syrer, og sveden springer. Men hvad gør det? Over dig svæver bomuldshvide skyer, og den friske luft blander sig med duften af nyslået græs. Du er flyttet med dit finesscenter udenfor.

Vi er skabt til at opholde og bevæge os udendørs, så det er ikke underligt, at det føles så befriende og energifyldt at komme ud og trække vejret i det fri.

Kombinerer du den følelse med din træning, er der ekstra bonus at hente: Du nyder godt af de mange fordele ved træningen – samtidig med at naturen og den friske luft giver ekstra energi, solen supplerer med vigtigt D-vitamin, og ja, du føler dig i det hele taget rigtig godt tilpas!

h3En positiv cirkel at træne ude/h3
Ifølge en undersøgelse fra Peninsula College of Medicine Dentistry giver træning i naturen lyst til endnu mere træning. En dejlig positiv cirkel med andre ord.

Ikke mindst fordi stadig flere klubber og fitnesscentre har set fidusen i at flytte træningen ud af huset, enten permanent, eller når vejret er til det. Her kan du læse om de mange tilbud og finde lige netop dét, der passer til dig.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilket sundt råd har du sværest ved at følge?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: