I spinning er der ofte godt gang i både svedkanaler og kalorieforbrændingen.

">

I spinning er der ofte godt gang i både svedkanaler og kalorieforbrændingen.

Er der en sammenhæng mellem hvor meget jeg sveder og hvor meget jeg forbrænder?

Vi hører ofte, at vi skal have pulsen op, når vi træner, men hvor meget skal du egentlig svede, før forbrændingen virkelig sættes i gang?

17. december 2015 af Thomas Lykke Olesen

Giv kalorierne én over nakken! Klik her og få et træningssæt der er perfekt til de svedige træningspas i et super godt tilbud sammen med I FORM.

Hvis du er en af dem, som er vant til at sidde på spinningcyklen og hamrer derudaf, er sved nok ikke et ukendt begreb for dig. Spinning er nemlig en af de motionsformer, som er kendetegnet ved, at sveden hagler af dig, mens kalorierne også får én over nakken. Men sved og kalorieforbrænding er ikke nødvendigvis så tæt forbundne, som man skulle tro.

Sveder jeg mere når jeg er i god forrm?

Stor forskel på svedproduktion

Du skal altså ikke få det skidt med dig selv, hvis du kan se, at manden venstre for dig er i gang med at producere en mindre sø af sved under sin cykel, og du kun har produceret nogle få dråber, selvom du føler, at du halser derudaf. Hvor meget vi sveder er meget forskelligt fra person til person.

Læs 5 myter om sved

Mere varme er ikke lig mere forbrænding

Vi udvikler mest varme, når vi anvender de store muskelgrupper. Og når kroppen skal af med varmen, begynder vi at svede – men det betyder ikke nødvendigvis, at vi forbrænder en masse kalorier.

Derfor er det sundt at svede

Træningssæt som passer til det hele

Uanset hvilken træningstype du er, og uanset om du nyder de lange løbeture eller de højintensive og svedige træningspas, så passer det nye træningssæt fra Kari Traa perfekt. Det er nemlig syet i et hurtigttørrende og åndbart materiale, som sikrer dig optimal komfort under dit træningspas. Top og tights er små i størrelsen, og vi anbefaler derfor, at du vælger en størrelse større, end du plejer.

Fås i str. S, M, L og XL.

Du kan få det lækre sæt fra Kari Traa til en MEGET nedsat pris sammen med I FORM her. 

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler