Vind årsmedlemskab for dig og 1 ven til CrossFit

Vær med i konkurrencen om træning til CrossFit Copenhagen, som har 19 centre i hele landet, så der er masser af mulighed for at komme i dit livs form.

31. januar 2017

Er du klar på at komme i dit livs bedste form med den sjoveste og mest effektive sport? Du vil ikke fortryde det! Nu kan du sammen med en ven vinde et års medlemskab hos CrossFit Copenhagen.

Det kan du vinde

1. præmie: Årsmedlemskab til dig og en ven

2. præmie: 10 x 4 måneders medlemskab

3. præmie: 40 x 2 måneders medlemskab

DELTAG I KONKURRENCEN HER

(Konkurrencen løber frem til 9. februar 2017).

Hvad er CrossFit?

Lær noget nyt om din krop!

CrossFit er en sjov og alsidig måde at holde din krop i gang på. Under træningen testes der grænser hele tiden, og det er helt med vilje. CrossFit Copenhagen vil meget gerne have at du som medlem hele tiden rykker opfattelsen af, hvad din egen krop er i stand til.

Der er plads til alle!

Om du er i god form eller dårlig form, om du er tyk eller tynd, så er der plads til dig. Alle de ting du laver hos CrossFit Copenhagen kan skaleres, så de tilpasses netop dit træningsniveau. Holdet laver den samme workout og får det samme ud af træningen - det bliver bare gjort ved forskellige niveauer.

Lad os tale sammen!

Når du træner hos CrossFit Copenhagen er interaktionen mellem medlemmerne enormt vigtig. Det er disse interaktioner, der er med til at skabe den helt særlige stemning i CrossFit Copenhagens centre. Om det er en makkeropvarmning, en fejring af en ny personlig rekord eller de sidste motiverende tilråb i slutningen af en workout - det er bare sjovere at dele sine træningsoplevelser med andre.

Glem kropsidealerne!

Hos CrossFit Copenhagen betyder det noget, hvad din krop kan og ikke, hvordan den ser ud. Det er ligemeget, om du har smilehuller på siden af ballerne - det er vigtigere, at du kan lave et flot dødløft. CrossFit Copenhagen udfordrer maratonløberen til at lave tunge squats og vægtløfteren til at klare sig godt i gymnastiske øvelser. Din krop skal nok tilpasse sig træningen efter devisen “form follows function”, men dette er et biprodukt og ikke det primære mål med træningen.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilket sundt råd har du sværest ved at følge?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: