Burpees er en øvelse som i dén grad brænder kalorier af 

Superøvelsen din krop vil elske dig for

Bliv slankere, stærkere og kom i fantastisk form med øvelsen som mange elsker at hade – men som vi alle bare burde elske

11. marts 2016 af Thomas Lykke Olesen

Sæt turbo på træningen med et lækkert træningssæt! Få top og tights + 3 nr. af I FORM for kun 99 kr. + 49,50 i porto og eksp. I alt 148,50 kr.

Burpees. For dem som allerede har prøvet at lave dem, kommer det her ikke som nogen stor overraskelse. Det er en hård øvelse. Den vil give dig sved på panden, ømme muskler og få dine ben til at føles som bly. Til gengæld er udbyttet enormt, og hvis du kan få sneget øvelsen ind i dine træningspas, vil du hurtigt se resultater.

Den vildeste kalorieforbrænder

Hvis du er en af de mange, som gerne vil forbrænde så mange kalorier som muligt i løbet af din træning, så er burpees en rigtig god øvelse. Burpees er en højintensiv træningsøvelse, som forbrænder enormt mange kalorier. Samtidig sætter den fut i dit stofskifte, så din forbrænding fortsætter længe efter, du er færdig med at træne.

Burpees er en af de øvelser, hvor du maksimerer din forbrænding og øger din muskelmasse i forhold til kropsfedt. Men har du helt styr på teknikken? Få det her!

Bliv stærkere og superfit

En høj kalorieforbrænding er ikke den eneste fordel, der er ved at lave burpees. Fordi det er en øvelse, som rammer så mange muskelgrupper og rammer dem hårdt, vil du hurtigt mærke, at du bliver stærkere og stærkere. Samtidig vil din kondition også få et boost, da det er en øvelse som gør, at du virkelig får pulsen op, og som stiller høje krav til din udholdenhed.

Bliv bikiniklar med planke og burpees

Kræver ingen redskaber

Fordelen ved øvelser hvor du kun bruger din egen kropsvægt er, at du ikke er afhængig af redskaber af nogen slags. Du kan lave dem hvor som helst og når som helst. Det gør også, at burpees er super nemme at flette ind i andre træningspas som f.eks. cirkeltræning eller almindelig styrketræning i fitnesscentret.

Kom bare i gang

Der er altså masser af fordele ved at gøre burpees til en fast del af dine træningsrutiner. Masser af kalorieforbrænding og en stærkere og mere fit krop.
Video: Klik her for at se, hvordan du laver en burpee korrekt, så du får mest muligt ud af øvelsen og undgår skader.

Et lækkert træningssæt til de hårde øvelser

Er du allerede godt bekendt med burpees, eller overvejer du at prøve kræfter med øvelsen, så passer det nye træningssæt fra Kari Traa perfekt. Det er nemlig syet i et hurtigttørrende og åndbart materiale som sikrer dig optimal komfort under hårde træningspas.
Top og tights er små i størrelsen og vi anbefaler derfor, at du vælger en størrelse større end du plejer. Fås i str. S, M, L og XL.

Du kan få det lækre sæt fra Kari Traa til en MEGET nedsat pris sammen med I FORM her.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler