guide træn med familien i ferien aktiv livsstil
© iStock

3 genveje til mere træning i sommerferien

Når sommerferien først er skudt i gang, kan træningen nemt blive udskudt. Her får du tips til, hvordan du gør træningen til en del af din ferie på en let og sjov måde.

26. juni 2017 af kommerciel redaktion for Opel

Vi kender allesammen det dér med, at feriens ankomst stjæler fokus fra træningsrutinerne. Det er jo så rart bare at slå benene op og slappe af! 

Men kroppen holder ikke pause, bare fordi du har ferie. Derfor er det en god idé at fortsætte med træningen, selvom ungerne er hjemme fra skole, eller I er på ferie i udlandet. 

Men når hverdagen er vendt op og ned, hvordan skal man så lige få det til at hænge sammen? Her er tre bud på, hvordan du kan finde tid og overskud til at gøre træningen til en aktiv del af din ferie.

1. Planlæg din træning

Det første skridt på vejen er at lave en plan over din træning. Ligesom du måske allerede gør i hverdagen, hvor du har afsat tid til yoga om torsdagen og løb om mandagen. Det giver ro og overskud at lave en træningsplan specifikt til ferieperioden. 

På den måde kan du planlægge dine ferieaktiviteter rundt om træningsplanen, så du fastholder din fysiske aktivitet, uden at gå på kompromis med feriens skønne glæder og samværet med familien. 

2. Bryd de vante rammer

Hop i bilen, og kør et sted hen, hvor du ikke har trænet før. Det kan være en ny løberute, et perfekt sted til yoga eller en ny cykelrute. Det er nemlig sundt for både krop og sind at blive kastet ud i nye træningsrutiner i nye omgivelser fra tid til anden.

Med Opels nye SUV, Crossland X kan du hurtigt og bekvemt komme fra A til B. Når bagsæderne lægges ned, har bagagerummet plads til op til 1.255 liter, så du nemt kan få plads til hvilken som helst udstyr, din træning kræver.

mere tid til træning aktivt liv med opel crossland x suv
© Opel

Du mærker din krop på en ny måde, når du bryder træningsrutinerne og udfordrer dig selv ved at ændre de indgroede vaner. Dyrker du for eksempel yoga i et studie, er det en helt ny oplevelse at praktisere i naturen, hvor dine sanser bliver stimuleret af vinden, lydene og duftene omkring dig.

3. Tag familen med

Gør din træning ekstra sjov ved at få hele familien med. Gør I træningen til en udflugt, kan I få en helt særlig oplevelse sammen. Er familien ekstra stor, eller har I meget træningsudstyr eller oppakning med, er Opel Crossland X'ens avancerede fleksibilitetsløsninger en stor fordel. Bagsæderne fås f.eks. med mulighed for at kunne rykkes 15 cm frem, så der bliver ekstra plads i bagagerummet.

Du kan trygt køre med hele familien i Opel Crossland X, da fartpiloten og assistenten Opel Eye hjælper til, at du overholder fartgrænser og bliver i din egen vognbane. Du kan også vælge at få installeret træthedsalarm og automatisk nødbremse for ekstra sikkerhed.

får plads til træningsudstyr og mere tid til træning aktivt liv med opel crossland x suv
© Opel


Vælger du Opel Crossland X, får du endvidere OnStar med i købet - din personlige online serviceassistent, der bare er et klik væk, hvis uheldet er ude.

Er du blevet nysgerrig på Opels nye SUV, kan du her læse meget mere om bilen, der fleksibelt og sikkert fragter dig og din familie til den næste ferie eller nye træningsdestination. 

Se, hvordan Opel Crossland X kan gøre din hverdag lettere her:

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor vil du helst tilbringe sommerferien?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: