Kvinde holder sig  til hovedet. Har lukkede øjne. Juletræ i baggrunden
© iStock

Sådan undgår redaktionen julestress

Vil du gerne have gode råd til, hvordan du undgår julestress? Få inspiration fra redaktionen på I FORM!

25. november 2016 af Anja Bruneskjold

Julen og tiden op til juleaften kan for mange være forbundet med stress. Savner du også gode råd til, hvordan du undgår den værste julestress? Måske kan du blive inspireret af I FORMs redaktion.

Irene
Jeg går i gang med at købe julegaver i RIGTIG god tid. Mindst to gaver om ugen fra midt i november.

Tine
Jeg rejser til varme himmelstrøg i julen - jeg får et energiboost af at komme væk fra kulde og mørke, når det er allerværst. Og så er der bare noget fedt over at holde juleaften i bikini.

Sara
Jeg elsker at have gæster, og julen er ingen undtagelse. Men i år har jeg bestemt mig for, at jeg vil bestille alt mad udefra, så jeg slipper for at stresse over opskrifter, indkøb og ikke mindst selve madlavningen, der let kan tage flere timer. Og jeg synes heldigvis ikke, det går ud over kvaliteten, for man kan bestille så meget lækker hjemmelavet mad. Pålægsbord fra en slagter, småkagebord fra en bager eller hele menuen fra en restaurant.

Inge
Når vi holder jul hjemme hos os, uanset om det er julemiddag eller julefrokost, så har gæsterne noget med. Fx risalamande, småkager eller mandelgave juleaften - og en ret eller to til julefrokosten i juledagene.

Jeanette
Jeg shopper gaver i ro og mag på nettet i stedet for at stå i kø i overfyldte butikker. Derudover køber jeg mig til julekagerne i stedet for at bage dem selv. Og så uddelegerer jeg opgaverne til juleaften, så gæsterne kommer med risalamande, snacks, drikkevarer osv. Det frigiver energi til at forberede selve julemiddagen.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: