Ferieskuffelse: Jeg keeeeder mig

Ikke alle kan få tiden til at gå med solbadning og shopping. Og krisen begynder især at kradse, når dig og din rejseledsager ikke har samme drømme om en rigtig afslappende ferie.

24. september 2009

Løsning:


Action er løsningen. Der findes efterhånden ikke noget feriested, som ikke byder på en eller anden form for action. Vandski, paragliding, lokal hiking, men det skal undersøges og helst hjemmefra. En af grundene til, at det her bliver et problem, er, at I åbenbart ikke har samme forventninger til jeres ferie.

De forventninger skulle naturligvis have været afstemt hjemmefra. Når de nu ikke er det, så må du prøve denne mindre raffinerede metode:

Hvem har aftalt, at I skal være sammen hver dag hele dagen? I har vel snakket om det, inden I tog af sted? Er du en rigtig partner, så fortæl din partner, at du hellere vil stå på vandski eller klatre lidt i bjergene end gå på det lokale marked.

Du vil sikkert savne din partner meget, mens du hangglider, og din partner slapper af - det er klart. Det afsavn har du tid til at kompensere for senere på aftenen - det er jo ferie.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilket sundt råd har du sværest ved at følge?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: