Kvinde med stress
© iStock

5 nemme tip mod stress

Vi LOVER, at disse 5 tip hjælper dig med det samme!

26. februar 2017 af Anja Bruneskjold

Vi stresser over alting! Men faktisk findes der 5 ting, du kan gøre, så din hverdag bliver væsentlig mindre stresset.

Er du stresset? Tag vores stress test og få svaret.

Se dine venner

Du tænker måske ikke over det, men undersøgelser viser faktisk, at det reducerer stress, hvis du bruger tid sammen med gode venner. Tænk over, om de dræner dig for energi. HVIS de gør, så skal du nok vælge en anden dag, hvor overskuddet er lidt større. Sørg også for, du ikke laver alt for mange aftaler. Det kan nemlig også stresse dig. Alt med måde.

Visualiser dine behov

Det lyder måske lidt underligt, men hvis du ønsker dig en mere fredfyldt hverdag, så prøv at forestille dig, at du har det. Hvis du virkelig visualiserer det, du gerne vil have, så vil det faktisk gøre en kæmpe forskel. På den måde kan du nå ind til følelser, som du gerne vil erstatte med stress.

LÆS OGSÅ: Derfor gør kortisol dig syg af stress

Dybe vejrtrækninger

Jep - det hjælper! Når du føler dig presset eller angst, så prøv at fokusere på din vejrtrækning. Træk vejret roligt - og gør det så længe, du har behov for det. Du vil hurtigt føle dig mindre stresset.

Motioner dagligt

Stress forlader kroppen, når du dyrker motion. Det vigtigste er bare, du finder noget, du godt kan lide. Gør det til en daglig vane at løbe en tur eller dyrke yoga. Så bliver stressen ikke i kroppen så længe.

Tag et langt bad

Varmt vand har en healende effekt på kroppen, så du skal virkelig ikke undervurdere, hvad et varmt bad kan gøre. Tillad dig selv at bruge lidt ekstra tid på dig selv, og lad stressen forsvinde ud i afløbet sammen med badevandet.

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: