Kvinde sover
© iStock

5 grunde til, det er overvurderet at være A-menneske

De fleste vil gerne være et A-menneske. Særligt, når det handler om træning og generel motion om morgenen. Men hvorfor er det lige? Tjek disse 5 grunde til, hvorfor det er så overvurderet!

23. marts 2017 af Anja Bruneskjold

1. Du er slet ikke klar til at dyrke motion

Det kan godt være, dine øjne er åbne, og du føler dig frisk. Men din krop er på ingen måde klar til den løbetur, du så gerne vil af sted på. Det er vigtigt, du føler dig varm i kroppen, selvom du ikke er viklet ind i dyner. Først når kroppen er ordentlig varm, er du klar til din træning.

2. Det kan være ensomt

Medmindre du virkelig sætter pris på din alenetid om morgenen, så kan det være ret ensomt at løbe sig en tur kl. 05.30 om morgenen. De fleste andre mennesker ligger nemlig stadig i sin seng.

Læs også: 10 tegn på, at du er B-menneske.

3. Folk forventer, du er mere produktiv

Fordi du vågner før B-mennesker, forventer folk, at du får nået meget mere end dem. Ikke på den der hyggelige måde, hvor du kan nå en ekstra kop kaffe. Mere på den lidt mere praktiske måde, hvor hjemmet er ryddeligt og madpakkerne smurt og pakket.

4. Du KAN ikke sove længe

Heller i weekenden, hvor du måske gerne vil sove en smule længere. Du kan simpelthen ikke sove længe. Og det gør faktisk din krop træt, når du ikke kan hvile den.

Læs også: Mænd eller kvinder? Kun det ene køn har behov for en lur.

5. Du bliver hurtigt træt om om aftenen

Og det kan altså godt være et problem. Særligt, hvis du har børn og bor sammen med en partner. For det er nemlig her, når børnene er lagt i seng, at I har mulighed for alenetid. Og hvis du så bare snorkbobler? Her er det ret overvurderet at være A-menneske.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor vil du helst tilbringe sommerferien?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: