Kvinde slår vækkeur fra fra sengen, B-menneske
© Colourbox

13 problemer, kun B-mennesker forstår

Topper dit energiniveau også sådan cirka kl. 23? Det kunne godt have været smartere lavet...

13. december 2016 af Sara Møller Christensen / Woman

1: Der er aldrig noget godt i tv efter kl. 23. Og alligevel bliver du siddende oppe og ser Kongen af Queens. Hvis du er heldig, har du kun set afsnittet to gange før.

2: Morgenmøder er en fysisk umulighed. Du burde have lyttet efter og taget noter. I stedet har du lavet tre sider med kruseduller. Også flot!

3: Hævede øjne. Der findes ikke agurker nok i verden...

Sådan fjerner du poser under øjnene på bare 20 minutter.

4: Lyden af din alarm er ren tortur. Så måske er du sød at finde en anden ringetone, Hanne fra Regnskab?

5: Du er nødt til at spise aftensmad to gange. Første gang med de almindelige dødelige ved 18.30-tiden og så igen fire timer senere, når din mave er ved at flå dig indefra af sult.

Er det tilfældet, så kan det være, at du skal spise en af disse 9 madvarer. De får dig til at sove godt.

6: Du er dybt afhængig af din snooze-knap. Du både elsker og hader den - men en kold tyrker er udelukket. Er de da ude på at slå dig ihjel?

7: Solen er ikke din ven. Det er altid mørkt udenfor, når du er mest frisk, og lyst, når du er mest træt. Kom nu lige, sol!

8: Du har altid det samme tøj på. Du får først kreativt overskud til at finde på nye sæt engang efter kl. 11, men du er bange for, at chefen ikke vil se det som en legitim undskyldning for at møde senere.

9: Når du prøver at gå tidligt i seng, ligger du søvnløs i timevis. Til sidst er du så frustreret, at du ender med at være vågen to timer længere, end du plejer. Super!

Bare rolig! Med dette trick falder du i søvn på bare 60 sekunder.

10: Morgentræning kommer ikke til at ske. Alle de der mennesker, der siger, at ‘du da bare kan træne inden arbejde’, når du brokker dig over, at du ikke har tid - de skal bare stoppe deres sure træningssokker i kæften!

Det behøver faktisk ikke være så svært at blive en, der træner om morgenen.

11: Du tør ikke rigtigt få børn. Ikke fordi de skal presses ud gennem din vagina, men fordi de vågner så tidligt. Oh, the horror.

12: Du har allermest energi, når du ikke kan bruge den. Omkring midnat får du en genial indskydelse om at bore en hylde op, støvsuge eller øve dig i at breakdance. Ingen af delene sikrer dig titlen som ‘Årets nabo’ - og du vil virkelig gerne vinde den i år...

13: Det er mandag hver dag. Hey, A-mennesker, I kender godt den der særlige træthed, man har mandag morgen, ikk'? Velkommen til vores verden!

Sådan klarer du trætheden og kommer gennem dagen

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilket sundt råd har du sværest ved at følge?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: