Vil du teste hudpleje for os?

I FORM og Oslo Skin Lab søger tre læsere, som vil teste et kosttilskud med collagen, der styrker huden og reducerer rynker samt appelsinhud.

13. august 2018 af Benjamin Creative for Oslo Skin Lab

Collagen er et protein, som findes naturligt i kroppen og hjælper huden med at holde sig glat og spændstig. Fra 30-års alderen begynder niveauet af collagen dog langsomt at falde, og det betyder at huden ikke længere er så modstandsdygtig over for skadelige påvirkninger som fra solens stråler, luftforurening og rygning. Med andre ord; de første fine linjer og rynker bliver en realitet.

Nu findes der dog en nem løsning på skønhedsproblemet i form af et smagsneutralt kosttilskud. Ved dagligt at tilsætte collagenpulveret, The SolutionTM Anti-Wrinkle Collagen, til din mad eller drikke, kan du forbedre din huds sundhed og opnå et synligt resultat på otte uger. The SolutionTM Anti-Wrinkle Collagen er et unikt produkt med en dokumenteret effekt, der bidrager til at udglatte huden, øge dens elasticitet samt at reducere rynker og appelsinhud. 

Lyder det lidt for godt til at være sandt? Så hæng på her, hvor I FORM giver dig mulighed for selv at teste hudplejen. 

Sådan bliver du tester

Tre læsere får muligheden for at teste The SolutionTM Anti-Wrinkle Collagen i otte uger. Hver tester modtager omkostningsfrit to pakker med collagenpulver til en værdi af 996 kr. per person, til perioden d. 10. september – 4. november 2018.

Kan du sige ja til følgende?

  • Jeg er 35+ år
  • Jeg er ikke gravid
  • Jeg kan undgå at ændre i min hudplejerutine i testperioden og kan ellers leve som normalt
  • Jeg har mulighed for at svare på et spørgeskema om min oplevelse af The SolutionTM Anti-Wrinkle Collagen i perioden 10. september – 4. november 2018
  • Jeg er villig til at få taget et "før-og-efter-foto" af mig selv i testperioden
  • Jeg er indforstået med, at Oslo Skin Lab og I FORM anvender mine indsendte billeder og testresultater i forbindelse med omtale af The SolutionTM Anti-Wrinkle Collagen på iform.dk sammen med mit fornavn, min alder og mit bynavn

…så meld dig som tester!

Send en mail til [email protected] med navn, adresse, telefonnummer og alder senest fredag d. 31. august 2018. Husk at vedhæfte et billede af dig selv (blot dit ansigt), som Oslo Skin Lab og I FORM gerne må bruge, hvis du bliver valgt som tester af The SolutionTM Anti-Wrinkle Collagen

Vi glæder os til at høre fra dig!

Undersøgelsen foretages af Benjamin Media på vegne af Oslo Skin Lab

Vi behandler udelukkende dine personoplysninger med det formål at kunne vurdere, om du matcher I FORMs målgruppe samt testens betingelser. Personoplysninger, som afgives i forbindelse med ansøgningen, slettes med det samme efter ansøgningsfristens udløb. Hvis du udvælges som tester, bedes du underskrive en aftale, hvorefter du vil modtage testproduktet og et spørgeskema om din oplevelse af det. Testproduktet kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være bosiddende i Danmark for at deltage. Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i testen.

Læs mere om vores persondatapolitik på bonnierpublications.com/privatlivspolitik eller kontakt [email protected], hvis du har spørgsmål.

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte laver du mad fra bunden?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: