Annonce

Pernille Aalund har testet omtalt produkt: "I dag vil jeg ikke være det foruden"

Hun var skeptisk, indtil hun oplevede færre linjer og mindre dybde i rynkerne. Læs om hendes resultater her.

"Skal vi bare lade stå til, stå ud, sætte ud eller skal vi sætte ind?". Den 57-årige forfatter og tidligere topdirektør, Pernille Aalund, føler sig hverken gammel indeni eller udenpå, men hun ønskede alligevel at "sætte ind" og gøre en indsats i forhold til sin huds aldringstegn.

Dog skulle det være på en naturlig måde. Hun forsøgte sig derfor med kollagenpulveret The Solution™ fra Oslo Skin Lab for at se, om det var investeringen værd. Efter et par måneder følte hun ikke, at forskellen var til at tage fejl af.

Derfor testede hun The Solution™

Pernille Aalund er ikke ukritisk med, hvad hun kaster i munden eller på kroppen, og hun lavede derfor et grundigt baggrundstjek af produktet, inden hun testede det.

The Solution™ indeholder ren kollagen i en form, som bidrager til at øge hudens elasticitet, udglatte huden, give færre rynker og mindske og forebygge appelsinhud. Kollagen er et protein, din krop producerer for blandt andet at opretholde bindevævet i huden, der giver mere spændstig og glat hud. Dog falder vores dannelse af kollagen allerede, når vi er omkring 30 år, og når vi gradvist mister modstandskraften over for eksempelvis sol, vind, vejr og mimik, begynder vi at få rynker.

Pernille så det derfor som en naturlig måde at gøre et forsøg på: "ved alene at indtage noget af det, man mister". Præcis som med D-vitamin om vinteren.

The Solution™ er helt smagsneutralt og kommer i små portionsposer, så du nemt kan blande det op med juice, morgenmad eller blot et glas vand.

© Oslo Skin Lab

Sådan var Pernille Aalunds oplevelse

Sidste sommer begyndte Pernille at teste produktet. Hver morgen rørte hun pulveret sammen med vand, lod det stå i nogle minutter og drak det, hvilket hun omtaler som en meget let proces. Hun beskriver de efterfølgende resultater på sin blog:

"Der gik et par måneder, før der for alvor skete noget, men så var forskellen også til at få øje på: Mindre dybde i de dybe rynker og færre af de mindre linier, ALENE ved at tilføre noget af det der manglede. I dag vil jeg ikke være mit kollagen foruden og jeg melder mig gladeligt under fanerne som en fast ambassadør.

* 5 stjerner til et produkt der, helt naturligt, virker!".

© Oslo Skin Lab/Pernille Aalund

Sådan plejer det hele kroppen

Pernille Aalund er særligt glad for, at produktet går ind og plejer "indefra", og på den måde giver et smukt ydre resultat. Fordi kollagenpulveret indtages, går det ind og arbejder med hele din krop, hvorfor du vil mærke fordele flere steder – for eksempel i form af mindre appelsinhud. Derudover går The Solution™ både ind og behandler og forebygger, sådan at du både kan mindske de linjer, du allerede har spottet, men også sænke din huds aldringsproces fremover.

Har du hørt om produktet før?

Hvis du synes, det virker bekendt, kan det skyldes, at velkendte kvinder som Line Baun Danielsen, Silke Grane og Christiane Schaumburg-Müller alle med stor glæde har testet, omtalt og tyet til The Solution™. Derudover er kollagenpulveret netop blevet nomineret til Danish Beauty Awards i kategorien Inner Beauty.

Kollagentilskuddet har dokumenteret effekt ved daglig brug i otte uger. Kunne du tænke dig at købe produktet eller læse om andres oplevelser af det, kan du se mere her.

Tip: Brug The Solution™ i en smoothiebowl med blandt andet rødbede, blåbær og gulerod, og start dagen med en vitaminbombe.

© Oslo Skin Lab

Køb kollagenpulveret nu med 50% rabat

Som iForm-læser er du så heldig, at du lige nu kan købe produktet The Solution™ Anti-Wrinkle kollagen, som Pernille har testet, med 50% rabat. Ved at bruge linket her får du helt automatisk 50% rabat på første pakke på medlemsskab – til en pris på 249 kroner for 28 dagsdoser. Der er intet medlemskabsgebyr.

Herefter får du alle fremtidige pakker på 30% rabat – en pris på 349,- månedligt. En pakke indeholder 28 små poser (stickpacks) med dagsdoser af kollagenpulveret, som er nok til fire ugers brug.

Du kan læse mere om The Solution™ på Facebook og Instagram.