© Oslo Skin Lab

Læserne har testet kollagenpulver: Se resultaterne her

3 modige kvinder kastede sig ud i at teste kollagenpulveret The Solution™ i 8 uger. Læs om deres oplevelser, og se deres før- og efterbilleder her

28. november 2018 af Benjamin Creative for Oslo Skin Lab

For mange er hudens tilstand udtryk for sundhed og personlig velvære, og selvom det er vigtigt at huske på, at der ikke findes nogen let løsning – uanset om det gælder vægttab, bedre kondition eller pænere hud, skader det ikke at hjælpe det lidt på vej.

The Solution™  er et kollagenpulver, der er med til at øge elasticiteten og modstandskraften overfor dannelsen af rynker og linier. Kollagenpulveret bliver optaget indefra i form af smagsneutralt pulver, og eftersom dette kollagen er brudt op i præcise peptidelængder, kan huden drage nytte af indtaget og forebygge rynker linier samt reparere din hud. 

Dokumenteret effekt

Videnskaben bag The SolutionTM er blevet testet og har dermed en dokumenteret positiv effekt på huden. I studiet deltog 114 kvinder, og resultaterne vidste tydeligt, at de kvinder, som havde fået collagenpulveret, havde fået en mere glat og smuk hud. Det er dog altid vigtigt at huske, at resultaterne altid er individuelle og afhænger af den enkeltes hudpleje og hudstruktur og skal dermed ses som et supplement til en sund livsstil og hverdag.

For netop at kunne dokumentere effekten af pulveret, arbejdes der normalt med hudscanninger, som kan måle den præcise dybde af rynker. På den måde er det tydeligt dokumenteret, hvilken effekt produktet kan have på huden, da resultaterne er individuelle og kan være svære at se med det blotte øje.  

Skønhedsblogger fik 6 år yngre hud på 2 måneder

Netop hudscanninger var grundlaget for skønhedsblogger Silke Granes test af kollagenpulveret. Før Silke startede på The Solution™ fik hun foretaget en hudscanning og fik målt alt fra rynkedybde, hudstruktur og pigmentpletter. Efter de otte uger på The Solution™ fik Silke foretaget en opfølgende hudscanning, og resultaterne begejstrede skønhedseksperten, der ellers havde været en smule skeptisk inden forløbet. Ikke alene var hendes hud blevet 6 år yngre, hun havde også fået reduceret rynkedybden med 51% og generelt fået en glattere hudoverflade. Før og efter billederne fra scanningerne, siger det hele (de grønne linjer markerer de dybe rynker). Læs mere om hendes resultater her.

”Resultatet er klokkeklart. Mine fornemmelser omkring at min hud har fået det bedre, og at min makeup lægger sig flottere var altså gode nok, og nu kan jeg oprigtigt bekræfte, at The Solution™ i den grad virker!”

© Oslo Skin Lab

Sådan gik det læserne

Også læserne har fået muligheden for at har teste The SolutionTM, og du kan læse om deres oplevelser med resultaterne og se deres før- og efterbilleder. Læserne har alle testet pulveret i 8 uger, og selvom oplevelserne er meget forskellige, er de alle enige om, at der ikke findes et quickfix til flottere hud, men at det tager tid. Med The SolutionTM vil resultaterne komme efter få uger for nogle, mens resultaterne for andre vil komme efter længere tids brug, hvilket betyder, at 8 ugers test ikke er altid er nok til at skabe resultater for alle.

Tanja, 37 år

Førbillede

© Thomas Dahl

Efterbillede

© Thomas Dahl

Tanja har tidligere kæmpet med trist og uren hed, og hun var derfor rigtig spændt på at kaste sig ud i testen. For hende var det samtidig altafgørende, at der var forskning bag produktet

En af udfordringerne for Tanja var, om hun ville glemme at bruge pulveret, men det blev ikke noget problem. Tanja hældte pulveret i et glas vand hver morgen inden morgenmaden. 

Sådan var resultatet 

For Tanja har The Solution™ gjort en markant forskel. Hun kan især se reultaterne omkring øjnene, og hun har da også anbefalet produktet til rigtig mange, fordi det er så let og anvendeligt. 

Der er derfor heller ikke nogen tvivl hos Tanja, om at hun vil fortsætte med bruge The Solution™. Hun vil gerne se effekten efter at have brugt det i seks måneder. 

Christina, 49 år 

Førbillede

© Thomas Dah

Efterbillede

© Thomas Dahl

Christina havde ikke de store forventninger til kollagenpulver, inden hun gik igang. Hun var en smule skeptisk, men hun var nysgerrig og fandt det interessant på grund af studierne bag The Solution™.

Også for Christina var det simpelt at bruge pulveret hver dag. Hun hældte det i sin formiddagste, som hun lavede på arbejdet.

Sådan var resultatet

Modsat Tanja føler Christina ikke umiddelbart, at hun har oplevet den store forskel, men vil lade andre om at vurdere det.   

Hun vil ikke fraråde andre at bruge produktet, da hun mener, at man skal gøre sine egne erfaringer. Selvom hun ikke føler det havde nogen effekt, vil hun gerne påpege, hvor nemt det var at bruge. 

Pernille, 49 år

Førbillede

© Thomas Dahl

Efterbillede

© Thomas Dahl

Pernille havde ret høje forventninger til Solution™, netop fordi det skulle optages indefra. Hun syntes samtidig, at det var betryggende, at der var forskning bag resultaterne, selvom hun også var varsom. 

Også for Pernille var det nemt at bruge pulveret i hverdagen. Hun hændte det bare i et glas vand hver dag. Hun vil dog anbefale andre at bruge det i juice eller yoghurt, da hun ikke brød sig om smagen. 

Sådan var resultatet

Selvom andre ikke har bemærket noget, mærker Pernille tydelige resultater. Hendes hud er nemlig blevet mærkbar blødere på hele kroppen.  

Selvom Pernille synes, at The Solution™ er lidt til den dyre side, overvejer hun dog at fortsætte. For Pernille har de 8 uger altså ikke været helt nok, men hun er alligevel glad for resultatet og vil bestemt anbefale det til andre, der lider af tør hud. 

Få 40% rabat på kollagenpulveret 

Som I form-læser er du så heldig, at du kan købe The Solution™ med rabat: Ved at bruge linket her får du helt automatisk 40 procent rabat på første pakke på medlemsskab – til en pris på kun 299 kroner.

Herefter får du alle fremtidige pakker på 30% rabat – en pris på 349,- månedligt.

En pakke indeholder 28 små poser (stickpacks) med dagsdoser af collagenpulveret – nok til 4 ugers brug.

Pssst... husk at tage før- og efterbilleder, så du kan glæde dig endnu mere over resultatet.

Se endnu mere om The SolutionTM på facebook og instagram.

© Oslo Skin Lab

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: