Annonce

Guide: Sådan får du en nem skønhedsrutine i omklædningsrummet

Hvis du tager mange af dine bade i et omklædningsrum efter træning, så er det værd at tænke over, hvordan du får en så nem og overskuelig skønhedsrutine efter badet som muligt. Her er tre gode råd.

Du har netop været til træning, sveden drypper af dig, og dit ansigt er tomatrødt og varmt. Nu skal det blive rart med et bad. Efter badet skal du videre ud i verden, så du skal også lige have styr på det ansigt igen, så du kan gå præsentabel ud ad døren og hen til din næste aftale.

Det betyder, at du skal gennemføre din skønhedsrutine efter badet i omklædningsrummet. Og det gør du måske endda flere gange om ugen. Derfor er der tre råd, som er gode at have i baghovedet, så processen bliver så nem og overskuelig som mulig.

1. Skab en overskuelig rutine

Når du står der mellem andre mennesker ved et spejl, der måske ikke har den optimale belysning, og din tid måske endda også er en anelse knap, fordi du har flere ting på agendaen efter din træning, så giver det mening at have skabt en så nem og overskuelig skønhedsrutine som overhovedet mulig.

Og hvordan gør man så det? Det handler om have så få trin som muligt og så få produkter som muligt, men samtidig få gjort de ting, der er nødvendige for, at din hud bliver plejet og fugtet, som den har fortjent.

De tre vigtige trin at få gennemført efter træning og bad er:

  1. Rens. Din hud skal renses for eventuelt gamle makeup-rester og anden skidt, der kan samle sig i porer. Dette kan eventuelt gøres under bruseren for at forenkle rutinen ved spejlet efterfølgende.

  2. Fugt. Din hud skal have fugt. Så find en god fugtighedscreme, der passer til din hudtype og sikrer, at din hud ikke tørrer ud.

  3. Beskyt. Husk at beskytte din hud mod solen, så vælg eventuelt en fugtighedscreme med indbygget solfaktor.

Garnier Micellar Cleansing Water er et all-in-one-produkt, da det både renser huden, fjerner makeup og beroliger huden, og produktet fås til alle hudtyper, så der er helt sikkert én, der passer til dig.

© Garnier

2. Gå efter all-in-one-produkter

For at skabe den nemmeste og mest overskuelige skønhedsrutine, så din tid i træningscentrets omklædningsrum forkortes, kan det betale sig at bruge lidt tid på at researche og finde nogle produkter, der har flere funktioner.

Samtidig er du som aktivt og trænende menneske i farezonen for at være lidt for hård ved din hud, da hyppige (varme) bade faktisk kan være med til at udtørre din hud, da du med badene fjerner den beskyttende barriere, som din hud naturligt har. Så det gælder også om at finde produkter, der er skånsomme og plejende for din hud.

Her kunne Garnier Micellar Cleansing Water være et bud, da det er en meget skånsom måde både at rense din hud, fjerne makeup og berolige huden efterfølgende.

3. Find transportable produkter

Måske træner du om morgenen, inden du tager på arbejde. Eller du suser direkte fra jobbet og hen i træningscentret. Under alle omstændigheder er vi mange, der cykler rundt med vores træningstasker det meste af dagen, og derfor giver det så god mening at tænke over størrelsen på de produkter, du bruger i din skønhedsrutine.

Køb eventuelt små beholdere i rejsestørrelse til dine produkter, eller – hvis du ikke gider jævnligt at stå og fylde disse – find produkter, der allerede har taget højde for dette og fremstilles i små, transportable størrelser. På denne måde kan du holde toilettasken så lille som muligt og komme let til og fra træning.

Garnier Micellar Cleansing Water fås i 100 ml-varianter, der er lette at have med på farten, og de samtidig et all-in-one-produkt, der både kan rense din hud, fjerne makeup og berolige huden efterfølgende, så du kan virkelig minimere indholdet af din toilettaske, som du skal slæbe med til og fra træningscentret.

© Garnier