Annonce

Singapore med børn: Dét skal I opleve

Her er massevis af spændende oplevelser, og samtidig er østaten rolig, tryg og ren og med direkte og børnevenlig fly-overfart. Her er vores bud på de bedste familieoplevelser til jeres ferie.

Lad jer ikke snyde af de umiddelbare urbane, hippe storby-vibrationer, man ofte får, når man tænker på Singapore. Singapore er i dén grad også børnevenligt, nede på jorden og fuld af gode familieoplevelser. Lige fra dem I får i den grønne storbys frodige oaser til dem, der venter jer i form af festlige forlystelser, store dyreoplevelser og kulturelle seværdigheder. Her får I vores bedste bud på, hvad I skal opleve på jeres familieferie i Singapore.

1. Besøg legetøjsmuseet, MINT museum of toys

Et vaskeægte legetøjsmuseum – behøver vi at sige mere? Børnene vil elske det, især når man krydrer turen med egne nostalgiske minder og anekdoter, når man pludselig spotter legetøj og figurer, man husker fra sin egen barndom. Der er over 50.000 stykker vintage legetøj fra mere end 40 forskellige lande, og udstillingen tæller også masser af figurer, som børnene kender i dag.

2. Tag en tur til Sentosa Island

Syd for selve Singapore ligger Sentosa Island – en ø smækfyldt med familiesjov og -aktiviteter. Øen huser blandt andet vandlandet Adventure Cove Waterpark med store vandrutsjebaner og basinner, hvor man kan komme helt tæt på de eksotiske fisk, eller I kan få den helt autentiske undervandsoplevelse ved at snorkle med de større børn på Regnbue Revet ud for kysten. Er I mere til fart over feltet og konkurrencer, så er der Sentosa Luge og Skyride, som både byder på en slags go-cartbane og en svævebane, a la en forstørret skilift. Desuden byder øen på familievenlige attraktioner for større børn og vovehalse såsom vindtunnellen iFly og svævebanen Mega Zip Line, hvor man dingler frit i sin sele på en metalwire over landskabet.

Vidste du… At Singapore Airline er et af de mest børnevenlige flyselskaber, du kan finde? Her er tænkt på alt fra børnevenlig mad til børnevenlig underholdning, gode sovefaciliteter til de mindste og kabinepersonalet får særlig træning i at interagere med børn.

3. Besøg Universal Studio

Når nu I er på Santosa Island, så snyd ikke jer selv for at opleve Universal Studios Singapore, som er en filmtematisk forlystelsespark. Her kan I prøve massevis susende rutsjebaner i Jurassic Park-lignende omgivelser, eller I kan få fede sci-fi oplevelser i Transformers forlystelsen. Man kan også få taget billeder sammen med søde og frække Minions. Universal Studios er mest for de større børn.

4. Oplev Singapores botaniske haver

Når I trænger til en god dosis natur og lidt fred og fordragelighed, så må I ikke undlade at besøge Singapores ældste og rigest blomstrende have, Singapore Botanic Gardens, som er på UNESCO’S verdensarvsliste. Her er helt utroligt smukt og mange, mange flotte og anderledes planter og blomster at iagttage. I kan med fordel slå jer ned og holde en picnic i græsset, og børn og barnlige sjæle kan gå på opdagelse eller lege en god gang fangeleg, før I genoptager jeres sightseeing.

5. Se Singapore fra observationshjulet

Det er en særlig og smuk oplevelse at læsse hele familien ombord på Singapores observationshjul, The Singapore Flyer. Her kan I se den betagende storby fra 165 meters højde og i 360 graders perspektiv, alt imens I får en rolig, men alligevel mavekildrende oplevelse. Turen er især smuk ved daggry.

6. Besøg Gardens by the Bay

Med udsigt over vandet finder I tre gigantiske parker smækfyldt med oplevelser. Se alt fra interaktive, børnevenlige vandtunneller, til et kolossalt drivhus, der bugner med blomster, og vertikale haver anlagt som kæmpetræer med tropisk beplantning i 16 etagers højde, hvorfra I kan gå på opdagelse i fra hængebroer. Det er storslået natur krydret med anlægsgartneri og imponerende arkitektur med et godt pift af spænding og familievenlighed.

7. Tag på aften-safari

Som noget unikt kan man i Singapore opleve junglestemning og eksotiske dyr efter mørkets frembrud i Singapore Zoo. Kan ungerne holde sig vågne til det, er det er en anderledes og særlig oplevelse at dyrene luske rundt i tusmørket. Der er mere end 130 forskellige dyrearter i den 35 hektar indhegnede regnskov – b.la. malaysiske tigere og asiatiske elefanter. Parken kan enten opleves til fods på anlagte, sikre stier eller ved at springe ombord på parkens 40 minutter lange sporvognstur.

Psst…! Har I for små børn til en aftensafari, kan Singapore Zoo også snildt anbefales i dagtimerne!

Familieferien starter, når I boarder

Vidste du, at I kan komme til Singapore med direkte fly fra København med Singapore Airlines? Vidste du så også, at I finder den måske mest børnevenlige flyrejse her med stort fokus på familiers komfort. Singapore Airlines er lig med virkelig god og børnevenlig mad ombord, og at alle små børn får udleveret et aktivitetssæt at hygge sig med på flyveturen, der kan indeholde alt fra tegneudstyr til bamser, klistermærker og vendespil. Til de større børn er der fuld adgang til det prisvindende underholdningssystem, Kris World, der har mere en 1800 underholdningsmuligheder. B.la. spil, film, tv og informative apps. Desuden er der små senge tilgængelig for de mindste, så de kan ligge helt ned og sove. Der er selvfølgelig også god service, god mad og god underholdning til de voksne. I kan med andre ord starte med at nyde ferien allerede på flyveren.

Kilder: Visitsingapore.com, Singaporeair.com

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background