Par, der viser et hjerte med fingrene

Har I sex ofte og ingen børn, tyder det på, at I har et godt forhold.

© iStock

Tjek om du har et sundt parforhold

Kan du sige ja til de her fire ting, er der god chance for, at dit forhold vil overleve i maaange år.

20. september 2016 af Jeanette Linder

En opskrift på et lykkeligt forhold … Tja, det bliver nok svært, men samler man resultaterne af mange års forskning, tyder det på, at der i hvert fald er en række fællestræk for glade par. Tjek selv, om du og din mand er et godt match ud fra disse fire tegn på et sundt forhold.

1. I dyrker sex ofte

Der er mange grunde til at holde sexgryden i kog, men en af de bedste er, at jeres chance for at overleve som par bliver betydeligt større. I behøver ikke nødvendigvis gå til den hver dag – mindre kan også gøre det. Fx har en undersøgelse vist, at par, der har sex mindst to-tre gange om måneden, scorer 33 procent højere på en lykkeskala, end par, der sjældent hygger sig under dynerne.

2. I har været venner først

Hvordan startede jeres forhold i sin tid? Det har betydning for, hvor stærkt I står som par, viser forskning. Folk, der var gode venner, før de for alvor fik romantiske følelser for hinanden, er generelt rigtig godt tilfredse med forholdet, når det kommer til sex og romatik. 

3. I har ingen børn

De er søde, de kære små, men børn kan desværre også være en dræber for parforholdet. I hvert fald er barnløse par de gladeste, konkluderer et studie.

4. I har de samme drukvaner

Det lyder måske mærkeligt, men faktisk kan jeres drukvaner skille jer ad. Forskere har fundet ud af, at hvis den ene af jer er en rigtig drukmås, mens den anden nøjes med at sippe til glasset, har I større risiko for at gå fra hinanden, end hvis I er på samme ”druk-niveau”.

Kilde: https://www.womenshealthmag.com

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad hjælper dig til at slappe af i en travl hverdag?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: