Kvinder løber og tænker

Tænk på sex og undgå denne irriterende ting

Sex løber gennem hovedet på os alle sammen en hel del gange i løbet af en almindelig dag. Men i nogle situationer kan det rent faktisk være praktisk at tænke i den retning!

Du kender måske situationen, hvor du er igang med en løbetur eller anden motion og pludselig mærker du en voldsom trang - du skal tisse. Når man er ude i det fri er der dog sjældent toiletfaciliteter til rådighed og desuden vil man jo meget nødigt afbryde sin træning midt i det hele. Det kan være svært at distrahere sig selv nok til, at man kan fortsætte ufortrødent, men der findes faktisk et ganske simpelt trick til at komme over tissetrangen - tænk på sex.  

Ved at tænke på sex er det muligt at undertrykke fornemmelsen af at skulle tisse. Dette er tilfældet fordi vores hjerner vil blive optaget af de seksuelle tanker i en sådan grad, at den for en stund glemmer, at kroppen skal lade vandet. 

Metoden holder dog ikke for evigt, på et tidspunkt må du bukke under for tissetrangen og finde en toilet - forhåbentlgit holder det længe nok til, at du kan nå hjem fra løbeturen. 

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad er din vigtigste grund til at træne?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: