Sig, hvad du ønsker - HØJT!

20. oktober 2009 af I FORM-redaktionen

Ville du overlade det til din elskede at bestille din mad, når I går på restaurant - hver gang? Ville du bede ham vælge den cd, du skal høre, mens du kører på arbejde? Nej, vel? Hvor skulle han vide fra, hvad du lige præcis har lyst til i dag.

Alligevel har mange den indstilling, at "hvis han virkelig elsker mig, bør han vide, at jeg hader at blive kysset lige der". Mange kvinder døjer med at få mod til at tale om sex. Måske fordi de har svært ved at indrømme deres seksuelle behov, eller fordi de er bange for at såre ham. Men du er nødt til at bede om det, du ønsker. Ellers får du det ikke.

Sådan får du det sagt:

Er din mand den stille og rolige type, og ønsker du, at han var lidt mere lidenskabelig i soveværelset? Tænk lidt over ham. Han har garanteret en vildere side, som han viser, når han kører bil, spiller dart eller får en ny computer. Så sig: Jeg ville ønske, du elskede med mig, ligesom du spiller dart. På den måde beder du ham bruge en anden del af sin personlighed i stedet for at forlange, at han skal spille en anden person.

Vil du tale med din mand, så gå en tur med ham. En mand har tendens til at føle sig fastlåst og anklaget, når du stirrer ham lige ind i øjnene.

Seksuelle problemer skal ikke diskuteres i sengen. Det dræber al lyst og skaber kun skyldfølelse og fornemmelse af utilstrækkelighed. Tag en kop kaffe på en café, og fortæl ham, at du elsker at blive bidt i øret.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilket sundt råd har du sværest ved at følge?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: